19 / 04 / 2024

Ağaoğlu My New Work İstanbul Ataşehir'de yükseliyor!

Ağaoğlu My New Work İstanbul Ataşehir'de yükseliyor!

Türkiye'nin 2023 vizyonu kapsamında önemli bir yer tutan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi ile birlikte özellikle Ataşehir'de ofis talebi de önemli bir artış göstermeye başladı.



Türkiye'nin 2023 vizyonu kapsamında önemli bir yer tutan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi ile birlikte özellikle Ataşehir'de ofis talebi de önemli bir artış göstermeye başladı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Ataşehir'de var olan bu ofis ihtiyacını gidermek üzere My Newwork Projesi'ni hayata geçiriyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde yer alacak My Newwork projesi; tasarımı, fonksiyonelliği, yatırım değeri ve bulunduğu konum itibari ile diğer projelerden ayrışıyor. İçerisinde 345 bağımsız bölümün yer alması planlanan projede ofisler haricinde Restoran, kafe, mağazalar gibi alanlar mevcut. Ataşehir'de My Prestige ve My Office projeleri ile fark yaratan Ağaoğlu Şirketler Grubu My Newwork projesi ile çıtayı bir tık daha yukarıya taşıyor. 


TİYATRO VE SANAT GALERİSİ DE VAR 

Yüksek yatırım değeri ve kira getirisi sağlayacak olan proje ileri teknoloji, fonksiyonel kullanım alanları ve İstanbul'a hakim manzaralı terası ile bir çok önemli özelliği içerisinde barındırıyor. Merkezi konumu, köprüler ve bağlantı yollarına olan yakınlığı ile vaktin daha efektif kullanılmasını sağlıyor. Özellikle projenin yer alacağı lokasyonda bulunan AVM, okul, hastane ve restoranlar da yine proje için önemli bir avantaj yaratıyor. Projede yer alması planlanan tiyatro ve sanat galerisi de önemli organizasyon ve etkinliklere ev sahipliği yapması bekleniyor. 


Sabah


Geri Dön