28 / 03 / 2024

Ahes Misal İstanbul fiyatları 340 bin TL'den başlıyor!

Ahes Misal İstanbul fiyatları 340 bin TL'den başlıyor!

Firma: Süleyman Ekşi İnşaat

Proje: Ahes Misal İstanbul

Ahes Misal İstanbul projesi Süleyman Ekşi İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. Projede konut fiyatları 340 bin TL'den başlıyor...



"İstanbul'a misal Türkiye'ye örnek olacak" sloganıyla yükselen  Ahes Misal İstanbul  projesi 13 blokta toplam 2 bin 400 konuttan oluşuyor. Projede 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekarelik alanda ofis bloğuna da yer veriliyor. 

Süleyman Ekşi İnşaat imzası taşıyan Ahes Misal İstanbul Evleri Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Projenin 12 bin metrekarelik bölümü ise sosyal tesis alanı olarak planlandı. 

Ahes Misal İstanbul projesinin inşaat alanı 520 bin metrekare olarak belirtiliyor. Proejnin ilk etabında 1.600 konut bulunuyor.Ahes Misal İstanbul projesinin ilk etabında inşa edilecek 8 bloğun 3 tanesi 18, 2 tanesi 19 ve 3 tanesi 20 kat yüksekliğinde olacak.   

GOP Ahes Misal İstanbul, TEM ve çevreyollarının yanı başında Haliç’e komşu konumda, Vialand’in yanı başında, Giyimkent ve Tekstilkent gibi bölgenin önemli finans noktalarına yakın mesafede yer alıyor.    

Ahes Misal İstanbul fiyatları en düşük 340 bin TL'den başlıyor. Ahes Misal İstanbul'da, kütüphane, çocuk oyun alanları, bowling salonları ve masa tenisi alanlarına, spor alanları, hamam ve yüzme havuzları, kafe ve restoranla, iş dünyasına yönelik toplantı salonları da yer alıyor.
     

Satış ofisi adresi: Haşim Yılmaz Caddesi No:102 Bağlarbaşı Mahallesi Gaziosmanpaşa    
 

Tel: (0212) 417 11 53  
Web: http://www.misalistanbul.net/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön