26 / 04 / 2024

Ahmet Poyraz Çekmeköy projeleriyle ilgili bilgi aldı!

Ahmet Poyraz Çekmeköy projeleriyle ilgili bilgi aldı!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2014 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere, yönetim gözden geçirme toplantısında başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya geldi.




Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2014 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere, yönetim gözden geçirme toplantısında başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya geldi.  Kalite yönetim sistemi çalışmaları kapsamında düzenlenen yönetim toplantısı 6-8 Şubat tarihlerinde, Kocaeli’nde gerçekleşti.

 

Ağırlıklı olarak belediye çalışmalarının ve projelerinin görüşüldüğü toplantıda, kurumsal yapı da değerlendirildi. Birim müdürlerinin hazırladığı sunumlar üzerinden yapılan görüşmelerde 2014 yılı faaliyetleri ve 2015 hedeflerine ayrıntılı yer verildi.


Seçim dönemi halka duyurulan projelerden Seyir Tepesi ve Taşdelen Meydan Projeleri’ndeki son durumlar hakkında bilgi alan Başkan Poyraz, Nikah Sarayı ve Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmalarının bitmek üzere olduğunu hizmete sunulma aşamasında zaman kaybedilmemesi için gereken hazırlıkların yapılmasını söyledi.Başkan Poyraz, Reşadiye Mesire Alanı’nda sosyal tesis olarak yeniden düzenlenmesi için çalışmaların başlaması talimatını verdi.

 

Toplantıda, çöp maliyetlerini düşürecek katı atık merkezinin kurulması ile ilgili çalışmalar da değerlendirildi.

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Yönetim Gözden Geçirme toplantısını değerlendirirken, “Daha iyisi ne olabilir, yaptıklarımızın üzerine ne ekleyebiliriz diye bakıyoruz. Başarının anahtarlarından biri de bence bu bakış açısıdır. Bu kadar yeterli, daha ne olsun dendiği anda o işle ilgili heyecanını ve hevesini kaybeder insan. Çekmeköy için de bir proje bitmeden yenisi için hazırlıklara başlıyoruz. Bölge bölge ihtiyaçlarını tespit ettiğimiz ilçemiz için “ne yapabiliriz” bunun için çalışıyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm başkan yardımcılarıma ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,” dedi.

 




Çekmeköy Belediyesi



Geri Dön