26 / 04 / 2024

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını 46 milyon TL'ye satıyor!

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını 46 milyon TL'ye satıyor!

Koronavirüs salgının ardından bahçeli evlere talebin artmasıyla Ajda Pekkan da fırsatı kaçırmadı. Bahçeköy'de bulunan havuzlu villası için pandemiden önce 39 milyon lira isteyen Süperstar, Covid-19 sonrasında 46 milyon TL istiyor.



Koronavirüs salgını sonrasında bahçeli evlere talebin artması ile birlikte Türkiye'nin dört bir yanında bulunan müstakil villaların fiyatlarına zam yapıldı.

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine gere; Süperstar Ajda Pekkan da bu fırsatı kaçırmadı ve uzun zamandır satmaya çalıştığı evinde yine fiyat değişikliği yaptı.

Ajda Pekkan Bahçeköy deki villasını 46 milyon TL ye satıyor!

KARANTİNAYI BURADA GEÇİRDİ

Yedi yıl önce satmaya çalıştığı Bahçeköy'de bulunan havuzlu villası için pandemiden önce 39 milyon lira isteyen Süperstar, Covid-19 sonrasında fiyatını artırdı.

Evinin satışı için birçok emlakçıya talimat veren Süperstar'ın özel havuzlu ve aylık aidatı 4.500 TL olan villasının son fiyatı ise satış sitesinde tam 46 milyon TL olarak açıklandı.

Pekkan'ın karantinayı geçirdiği villası için 46 milyon TL istiyor. Ajda Pekkan'ın site içerisinde havuzu ve spor salonu olan site içerisinde bulunan evinin aylık aidatı ise 4 bin 500 TL olarak açıklandı. 


Geri Dön