25 / 04 / 2024

Ak Batı Restaurantlar Meydanı'nda 1 milyon 50 bin dolar!

Ak Batı Restaurantlar Meydanı'nda 1 milyon 50 bin dolar!

Ak Batı Restaurantlar Meydanı'nda Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.’ye ait toplam yedi adet özel dükkanın satış fiyatları 1 milyon 50 bin USD ile 3 milyon USD aralığında değişiyor...



Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.'nin yapımını üstlendiği 2C etabı kapsamında hayata geçirilecek olan Restaurantlar Meydanı; batı yakasının ortak buluşma noktası haline gelmesi planlanan şık cafe ve restaurantlarıyla, aynı zamanda Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin en önemli ulaşım noktalarından birisi üzerinde yer alacak.

Ak Batı Restaurantlar Meydanı, Fransız Sokağı konseptinde yapılması planlanan, bahçeleri ve açık hava alanlarıyla ayrı bir değere sahip bu cafe ve restaurantlar, üst düzey markalar arasından seçilmiş hazır kiracılarıyla da yatırımcılarına hızlı ve kolay bir geri dönüş sağlayacak.

Teslim tarihi Aralık 2011 olarak planlanan 2C Etabında, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin hemen yanıbaşındaki Restaurantlar Meydanı’nında yer alacak ve büyüklükleri 88 metrekare - 397 metrekare arasında değişen Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.’ye ait toplam yedi adet en özel dükkanın satış fiyatları 1 milyon 50 bin USD ile 3 milyon USD aralığında değişiyor. Peşin ödemelerde uygulanan yüzde 10 indirimin yanısıra şirket bünyesinde yüzde 20 peşin, bakiye 24 ay “0” faiz ödeme alternatifleri sunuluyor.

www.akbati.com
 
0212 444 1 422

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön