28 / 03 / 2024

Aka Yapı Gül İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Aka Yapı Gül İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Firma: Aka Yapı

Proje: Gül İstanbul Evleri

Aka Yapı Gül İstanbul Evleri ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor. Banka kredisi kullanılabilen Gül İstanbul Evlerinde daireler 100 bin TL'den başlayarak yükseliyor...



750 metrekare inşaat alanına üzerinde konumlandırılan  Gül İstanbul Evleri  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.  Aka Yapı  imzası taşıyan Gül İstanbul projesinde satışlar devam ediyor.


Aka Yapı Gül İstanbul Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Toplamda 2 bloktan meydana gelen Gül İstanbul Esenyurt projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde konutlar bulunuyor.


Blokların 11 katlı olarak yükseldiği Gül İstanbul Evlerinde banka kredisi kullanılabiliyor. Gül İstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabilmesi için konut bedelinin yüzde 25'inin peşinat olarak ödenmesi gerekiyor. 


Esenyurt Gül İstanbul Evleri satış ofisi ile 0212 423 92 52 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Aka Yapı Gül İstanbul Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin fiyat listesinden bahsedelim. 


Aka Yapı Gül İstanbul Evleri fiyatları:

1+1 daireler 100 bin TL'den,

1+1 balkonlu daireler 130 bin TL'den

2+1 daireler 145 bin TL ile 155 bin TL arasında,

3+1 daireler 175 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Aka Yapı Gül İstanbul Evleri ne zaman teslim sorusuna hemen cevabı veriliyor. Satışların devam ettiği Gül İstanbul Evleri ulaşım bilgisi şöyle: 


Gül İstanbul Evleri Esenyurt nerede?

Aka Yapı Gül İstanbul Evleri ulaşım adresi: Saadetdere Mah. Oktay Rıfat Cad. no:86 Esenyurt / İstanbul


Aka Yapı Gül İstanbul Evleri iletişim:

Telefon: 0212 423 92 52

Web Adresi: www.gulistanbulevleri.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön