27 / 04 / 2024

Akaryakıt alacaklar dikkat! Yarın gece yarısından itibaren...

Akaryakıt alacaklar dikkat! Yarın gece yarısından itibaren...

Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte piyasaların dengesi değişti. Rusya'nın tetiklediği dolar kuru ve Brent petrolün yükselişi akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansırken, bu kez indirim açıklaması geldi. Pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 96 kuruş, benzine ise 81 kuruş indi



Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı ile tetiklediği dolar kuru ve Brent petrolün yükselişi tüm dünyada akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıdı. Enerji piyasasından bu kez indirim haberi geldi. 

YeniAkit'ye yer alan habere göre; Akaryakıt alacakların yüzünü güldürecek olan indirimin yarın gece yarısından (Salı günü) itibaren geçerli olması bekleniyor. Bu kapsamda motorine 96 kuruş, benzine ise 81 kuruş indirim yapılacak. 

Akaryakıt alacaklar dikkat! Yarın gece yarısından itibaren...

Akaryakıt fiyatları nasıl belirleniyor?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de içinde bulunduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak hesaplanıyor. 

Yapılan hesaplama sonucunda dağıtım firmalarının uyguladığı fiyatlar, rekabet ve serbesti sebebiyle şirketler ve kentlere göre küçük değişimler gösterebiliyor.

Motorin ve benzin fiyatlarında son durum ne? Son dakika!

Araç sahipleri bayram edecek! Benzin, Motorin ve LPG fiyatlarında indirim!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön