23 / 04 / 2024

Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Tunç, Emine Aşkın Şanlan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.



Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Tunç, Emine Aşkın Şanlan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Hertürlü gayrimenkul alım ve satımı yapmak,her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak, her türlü dekorasyon işleri, tadilat, tamirat ve boya işleri yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek,satmak ve kiraya vermektir. Şirket amaçlarını gerçekleştirebilmek için; 1-Şirketin amacı ile ilgili olarak; faaliyetlerini sürdürebilmesi için her türlü madde ve malzemelerin ihracat,ithalat,dahili ticaret,komisyon,mutemetlik,iç ve dış mümessillik ve muhabirlik işleri. 2-Şirketin işleri için, iç ve dış piyasalardan uzun,orta ve kısa vadeli istikrazlar akdetmek, emval ve kefalet kredileri temin etmek. 3-Şirketin amacını gerçekleştirebilmesi için her türlü sınai,mali,ticari,idari tasarruf ve teşebbüslerde bulunmak. 4-Şirketin faaliyet konularına giren işleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla şirket teşkili, mevcut ticari işletmelere iştirak etmek, her türlü ticari ve sınai işletmeleri mülkiyet,kira,ortaklık ve diğer şekillerde işletmek, onların hisselerini ve diğer menkul kıymetlerini, aracılık yapmamak kaydıyla almak ve satmak, mübadele etmek,rehin ve teminat olarak göstermek. 5-Şirketin amacıyla ilgili olarak, şirketin borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek,rehin ve kefalet vermek ve ipotek, rehin ve kefalet almak, rehin ve ipotekleri fek ve tadil etmek. 6-Şirket için gerekli kara,hava ve deniz taşıtlarını almak satmak ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak. 7 -Şirketin amacı ile ilgili olarak marka, ihtira beratı,ustalık (know-how) ve diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap etmek, devir ve ferağ etmek ve bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapmak. 8-Şirketin amacıyla ilgili o larak her türlü gayrimenkuller inşa edebilir, ettirebilir,gayrimenkul alabilir,satabilir, kiralar,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa,sükna,gayrimenkul mülkiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim,parselasyon ile ilgili her nevi muamele tasarrufları gerçekleştirebilir. 



Geri Dön