26 / 04 / 2024

Akasya Port nerede?

Akasya Port nerede?

Akasya Port nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Akasya Port nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Özdemir Beton ve Seneger Petrol ortaklığı ile Kurtköy'de hayata geçirilen Akasya Port projesinde daire satışları başladı. 242 dairenin yer aldığı projede teslimler Mart 2023'te yapılacak.

Proje içerisinde 2+1,3+1 ve 4+1 daire tipleri  bulunuyor. Akasya Port içerisinde yer alan dairelerin büyüklükleri ise 107 metrekare ile 214 metrekare arasında değişiyor.

Akasya Port nerede?

Akasya Port nerede?

Akasya Port  nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Akasya Port  nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarına değinelim.

Akasya Port nerede?

Akasya Port'ta 2+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den 3+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 550 bin TL'den 4+1 dairelerin fiyatları ise 3 milyon TL'den başlıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler yüzde 40'ını peşin olmak üzere kalan ödemelerini 18 ay taksit ödeyerek ev alabilirler. Çok sayıda sosyal olanağın bulunduğu projede; açık-kapalı havuz salonu, jakuzi, basket ve futbol sahaları, fitness ve Türk Hamamı yer alıyor.

Akasya Port nerede?

İstanbul Kurtköy'de yükselen Akasya Port Viaport'un karşısında yer alıyor.

https://akasyaport.com/
 

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön