20 / 04 / 2024

Akbatı AVYM Gayrimenkul Yatırım Fonu talep topluyor!

Akbatı AVYM Gayrimenkul Yatırım Fonu talep topluyor!

Logos Portföy, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne yatırım yapacak 1. Gayrimenkul Yatırım Fonu için talep toplamaya başladı.



Dünyanın önde gelen otel ve gayrimenkul geliştirme danışmanlığı firmaları arasında yer alan Logos Portföy, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne yatırım yapacak 1. Gayrimenkul Yatırım Fonu için talep toplamaya başladı.

 

Yatırımcılarına dolar bazında sürdürülebilir yıllık yüzde 6.9’dan başlayarak, yüzde 10’lara yükselen kira getirisi sunmayı planlayan Logos Portföy, 1. Gayrimenkul Yatırım Fonu için 6-16 Aralık tarihleri arasında talepleri alacak. 

 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Logos Portföy kurucu ortağı Berrin Önder gayrimenkul yatırım fonu hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

Önder şunları söyledi; Logos Portföy 1. Gayrimenkul Yatırım Fonu ile Akbatı AVYM’ye yatırım yapacak nitelikli yatırımcıların AVM’nin topladığı net kiraları yılda iki defa, temmuz ve ocak aylarında, nakit temettü olarak hesaplarında göreceklerini, bu özelliği ile de fonun benzerlerine göre önemli bir fark yarattığının altını çizdi. Temettü özelliği olan fon ile yatırımcılar yıllık yüzde 7 ila yüzde 10 dolar bazında getiriyi nakit olarak kazanacaklar dedi. 


Geri Dön