Akfen GYO'ya ait Bodrum Loft'a ek oda ve iskele yapılması için Çed süreci başladı!
Akfen GYO'ya ait, 57 dönüm araziye inşa edilen Bodrum Loft’a ek oda ve iskele yapılması için ÇED süreci başladı.
Bodrum'da AKFEN Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından yapılması planlanan "Bodrum Loft Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı Ve Revizyonu" projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci başladı.
Şirket tarafından yapılan KAP'ta yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
Şirketimiz portföyünde yer alan Muğla İli, Bodrum İlçesi, Göl Mahallesi adresli Bodrum Loft 5 Yıldızlı Tatil Köyü'nün de üzerinde bulunduğu ve Şirketimiz adına kesin tahsisli olan 112 ada 4 numaralı parselin bitişiğinde bulunan 314 ada 1 parsel numaralı Hazine taşınmazının 2.098,98 m2'lik kısmının Şirketimiz adına ek alan tahsisinin yapılması amacıyla ön izin tahsis süreci, ilgili idarelerin izinleri çerçevesinde tamamlanmak uzere başlamış olup, ardından kesin tahsis aşaması tamamlanacaktır.
Bu kapsamda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı (ÇED, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü) tarafından tahsise konu söz konusu alanla ilgili ÇED Başvuru Dosyası, Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlatılmıştır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.''
| Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı! |
| Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL! |