25 / 04 / 2024

Akiş GYO Beykoz projesinde imzalar atıldı!

Akiş GYO Beykoz projesinde imzalar atıldı!

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı, Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi'nde yapacağı proje için arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı.



Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'ınca imzalanan kat karşılığı inşaat sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.


Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi'nde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında 1883 ada 16 parsel ve 1884 ada 10 parselde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı.


Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet C. Dördüncü projeyi "Beykoz'daki konut arz açığı fırsatını da değerlendiriyoruz. 2018 yılı itibariyle yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda konut+ticari nitelikte bir projeye başlayacağız." şeklinde müjdelemişti. 


Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesinde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında 1883 ada 16 parsel ve 1884 ada 10 parselde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalanmış olup, değerleme raporları ekte yer almaktadır. 

Saygılarımızla,

 
Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


1883 ada 16 parsel değerleme raporu için tıklayın
1884 ada 10 parsel değerleme raporu için tıklayın

 

Akiş Beykoz projesinde arsa sahipleri ile sözleşme imzalandı!

 

 


Geri Dön