18 / 04 / 2024

Akropol, turizm sektöründe yükselişe geçti!

Akropol, turizm sektöründe yükselişe geçti!

Turizm ve inşaat sektöründe prestijli projeler hayata geçiren Akropol, Alanya ve Ankara Beypazarı' ndaki yatırımları ile adından sıkça söz ettiriyor. Akropol, turizm sektöründe yükselişe geçti...



Turizm ve inşaat sektöründe prestijli projeler hayata geçiren Akropol, Alanya ve  Ankara  Beypazarı'ndaki yatırımları ile adından sıkça söz ettiriyor. Alanya'da yer alan Akropol Otel ile 24 yıldır misafirlerini özenle ağırlayan firma. Resort & SPA adı altında yenilenen konseptıyle alternatif turizme yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Ayrıca Beypazarı'nda hayata geçirdiği "Termal Şehir" projesi ile Avrupa ve Türkiye'nin en büyük termal tatil şehrini kuruyor. 


Avrupa'nın ve Türkiye'nin En Büyük "Şehir" Projesil Akropol Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kuru. "Yaklaşık 1 milyar liralık yatırımla ve Nom İnşaat güvencesiyle inşa edilen Akropol Termal Şehir projesi. 7 etaptan oluşuyor" dedi. Kuru. "Toplam 1453 daire sayısı bulunan proje. 


36.000 devremulk. ultra-lux villalar, termal tesisler arasındaki Türkiye'nin ve Avrupa'nın en buyuk akua parkı. 4.500 kişilik Türkiye'nin en buyuk termal kongre merkezi ve Beypazan'nın ilk sinema salonu bulunuyor. Onun yanı sıra VIP aile havuzları, alışveriş merkezi ve daha birçok sosyal olanağı da bünyesinde barındırıyor" dedi. 



Hakimiyet Konya 


Geri Dön