23 / 04 / 2024

Akşehir Meydan mahallesi 18 uygulaması bitti!

Akşehir Meydan mahallesi 18 uygulaması bitti!

Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Meydan Mahallesi' ndeki imar uygulaması ve de inşaatların tamamlanması ile birlikte şehir merkezindeki iş yeri ve büro sıkıntılarının biteceğini söyledi...



Akşehir Meydan alanın otopark olarak kulMahallesi'nin, yıkık, dökük hali ile şehrin ortasında kötü bir görüntü vermekte olduğunu ve bu lanılmakta olduğunu söyleyen Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul "Akşehir Belediyesi bu alanda 18 uygulaması yaparak bu alanda adına uygun olarak ortada 6 Bin metrekare bir meydan planladı. Yine bu meydana bakan arsalarda bitişik nizam, taban alanı 9 bin 500 metrekare 4 kat imarlı toplam 38 bin metrekare inşaat alanından oluşan bir imar planı da Akşehir Belediyesi'nce onaylandı" dedi. 

Bu 18 uygulamasının tüm askılarının ve itirazlarının bittiğini söyleyen Başkan Oğul "Yakın zamanda parsel tapuları dağıtılarak Meydan Mahallesi'nde inşaatlar başlayacaktır. Akşehir'in merkezinde yeni bir cazibe merkezi ve yeni işyerleri oluşacaktır. Meydan Mahallesindeki imar uygulaması ve inşaatlar tamamlandığında merkezde işyeri büro sıkıntıları bitecektir. Yıllardır çözülemeyen Meydan Mahallesi'nin imarını da çözmüş olduk" dedi. 


Pervasız


Geri Dön