17 / 04 / 2024

Akyapı Bahçetepe İstanbul adres bilgileri!

Akyapı Bahçetepe İstanbul adres bilgileri!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Akyapı Bahçetepe İstanbul adres bilgileri ve telefon numarası haberimizin devamında yer alıyor. 2014 yılında teslimleri yapılacak olan Bahçetepe İstanbul Konutlarında daireler 165 bin TL'den başlayarak yükseliyor...



81 bin 910 metrekare arsa alanına sahip olan  Bahçetepe İstanbul  projesinde dairelerin anahtar teslimleri 2014 yılında gerçekleşecek. Akyapı ve Makro İnşaat tarafından inşa edilen Bahçetepe İstanbul Evlerinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor.


Akyapı Bahçetepe İstanbul adres bilgileri ve telefon numarasından önce projenin detaylarından bahsedelim. 1.476 adet daireden meydana gelen Bahçetepe İstanbul Evlerinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 tipinde konut seçenekleri bulunuyor.


Banka kredisi kullanılabilen Bahçetepe İstanbul Evlerinde güvenlik, sauna, yüzme havuzu ve sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor. Bahçetepe İstanbul satış ofisi ile 444 61 71 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Bahçetepe İstanbul fiyatları kapsamında konutlar 165 bin TL ile 930 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Bahçetepe İstanbul Konutlarında yer alan daireler 62 metrekare ile 247 metrekare arasında değişen alana sahip. Akyapı Bahçetepe İstanbul adres bilgileri şöyle:


Bahçetepe İstanbul nerede?

Akyapı Bahçetepe İstanbul adres bilgileri: Bahçetepe İstanbul Evleri Atatürk Olimpiyat Stadı'na ve Olimpiyat Metro İstasyonu'na yakın lokasyonda yer alıyor.


Bahçetepe İstanbul ulaşım bilgisi:

 Akyapı Bahçetepe İstanbul adres bilgileri!


Bahçetepe İstanbul iletişim:

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön