26 / 04 / 2024

Akyazı Stadı'nın skorbordu yerleştirildi!

Akyazı Stadı'nın skorbordu yerleştirildi!

Trabzonspor'un yapımı devam eden Akyazı Stadı'nda geri sayım başladı. Dev statta son olarak skorbordun yerleştirilmesi için çalışmalara başlandı.




Trabzonspor'un yapımı devam eden Akyazı Stadı'nda geri sayım sürüyor. Büyük kısmı tamamlanan inşaatta çatı kaplama çalışmaları sürerken, ince işlere de hız verildi. Dev statta son olarak skorbordun yerleştirilmesi için çalışmalara başlandı. Skorbordun yerine monte edilmesiyle önemli bir aşama daha geçilmiş olacak.


KOLTUKLAR TAKILIYOR


Stadın koltuklarının tribünlere yerleştirilmesi işlemi de devam ederken, hibrit çim için gerekli işlemler de yakında başlayacak. Bordo-mavili yönetim ayrıca ilerleyen günlerde stadın, "Akıllı stat" standartlarına getirilmesi için anlaşma sağlanan Turkcell firması ile bir tanıtım toplantısı gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Akyazı Stadı'nın Süper Lig'in 7. haftasına yetiştirilmesi hedefleniyor.



Fotomaç



Haber Taka Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Trabzon’un çehresini değiştirecek, Trabzonspor’u daha güçlü hale getirecek Akyazı Stadı’nın yapımı devam ediyor. Ligin 7.haftasında Akhisar Belediyespor ile oynanacak olan maça yetişmesi beklenen Akyazı Stadı’nın çatı örme işlemi devam ediyor.  Toplam 160 mebrandan 2 Eylül tarihi itibari ile 86’sı takılmıştı. 24 saat çalışma yapılan Akyazı Arena’da bordo koltuklardan sonra mavi koltukların da yerleştirme işlemi başladı. Ayrıca, dev skorboardlar da takılmaya hazır. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Bayrama stadın çimleri serilmiş olarak girilecek. Bayram bitişi ise hibrit işlemi başlayacak” açıklaması yapmıştı.  


Taka


Geri Dön