24 / 04 / 2024

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir fiyatları!

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir fiyatları!

Firma: Akzirve Gayrimenkul

Proje: Strada Plus

Strada Plus projesi İstanbul Bahçeşehir'de Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Akzirve Strada Plus Bahçeşehir fiyatları cazip fırsatlarla sizleri bekliyor...



Strada Bahçeşehir projesinin yeni etabı olarak yükselecek olan Strada Plus projesi İstanbul'un yeni caddesi ve en ince düşünülmüş gayrimenkul projesi olarak  Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Proje  Akzirve Gayrimenkul  imzası taşıyor.
 

Strada Bahçeşehir projesi 250 milyon dolar yatırım bdeline sahip. 2.500 bağımsız bölümden meydana gelen Strada Baahçeşehir projesinin mimari tasarımı Bünyamin Derman DBArchitects Mimarlık'a ait.
 

Strada Plus peşinat kampanyası!
 
Strada Plus Konutları için de 2 bin 390 TL verilen yüzde 1 peşinat avantajı sunuluyor. Strada Plus projesinde teslim tarihi sözleşmede Aralık 2018 olarak yazıyor ancak projenin bu tarihten 3-4 ay erken teslim edilmesi planlanıyor.
 

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir fiyatları!

Strada Plus Bahçeşehir fiyat listesi 239 bin 500 TL'den başlıyor. Toplam 880 dairenin bulunacağı Strada Plus'ta daire sahiplerine spor alanı, çocuk yürüyüş yolları, otopark olanakları sunuluyor. 

 

12 soruda Strada Plus projesi!


 
Strada Plus Evleri iletişim:
Tel: 444 33 58 
Web: http://www.stradabahcesehir.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön