26 / 04 / 2024

Akzirve Topkapı fiyat!

Akzirve Topkapı fiyat!

Firma: Akzirve Gayrimenkul

Proje: Akzirve Topkapı

Akzirve Topkapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Akzirve Topkapı Levent fiyat bilgisi ve proje ile ilgili merak edilen detaylar...



Akzirve, Topkapı'da hayata geçirdiği proje için çalışmalara başladı. Kısa süre içerisinde inşaatına başlanan Topkapı projesinde ön satış süreci başladı.

Çok sayıda dairenin yer aldığı projede daireler 24 ay içerisinde teslim edilecek. Projede konutlara ek olarak çok sayıda, ofis, rezidans, cadde mağaza ve AVM de bulunuyor. 

Akzirve Topkapı fiyat

Akzirve Topkapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  Akzirve Topkapı fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje ile ilgili bazı bilgiler verelim.

Projede 1+1, 2+1 ve 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Akzirve Topkapı fiyat!

Zeytinburnu girişinde hayata geçirilen proje E-5'in yanı başında yer alıyor. Ayrıca proje metrobüs, Zeytinburnu metrosu, Avrasya Hastanesi, Panorama 1453 müzesinin yanı başında konumlanırken Zeytinburnu sahiline de 4 dakikalık mesafede yer alıyor.

Akzirve Topkapı fiyat

Akzirve Topkapı'da daire fiyatları henüz belli değil. Projede daire fiyatları belirlendiğinde fiyatlar, Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi emlakkulisi.com'da yayınlanacak.

https://www.akzirve.com/topkapi/

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


 


projeye sor



Geri Dön