28 / 03 / 2024

Al Tamim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Al Tamim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Fawaz Abdo Najı Manea tarafından kuruldu.



Al Tamim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Fawaz Abdo Najı Manea tarafından kuruldu.

Al Tamim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. 4- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 5- Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 6- Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, ticaret ve pazarlamasını yapmak. Her türlü kumaşların ithalatını, ihracatını, ticaretini ve pazarlamasını yapmak. 7- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 8- Her türlü ses, ışık, iletişim, cep telefonu, bilgisayar ve görüntü cihazlarının ithali, ihracı ve pazarlamasını yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul ve motorlu taşıt alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulları üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edilebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirketin amacı ile ilgili olarak marka ihtira beratı, ustalık (know-how) ve diğer sınai mülkiyet hakları iktisap etmek devir ve ferağ etmek bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapmak. Şirket faaliyet konularına giren işleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla ortak girişimlerde bulunabilir, mevcut ticari işletmelere iştirak edebilir ve onların hisselerini ve tahvillerini ve diğer menkul kıymetleri aracılık yapmamak kaydıyla alabilir satabilir.


Geri Dön