24 / 04 / 2024

Ala Güneşli'de metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayacak!

Ala Güneşli'de metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayacak!

Firma: Mar Yapı

Proje: Ala Güneşli

Mar Yapı'nın Ala Güneşli projesini dünyaca ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck tasarlıyor. Mar Yapı Ala Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı en düşük 5 bin 500 TL'den başlayacak...




Yoo isimli şirketiyle projeler tasarlayan ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck daha önce Ulus'ta yükselen Yoo İstanbul projesini tasarladı. Yoo2 Taksim Square Otel ile dünyadaki ilk otel projesine İstanbul'dan başlayacak olan Philippe Starck, Mar Yapı'nın Güneşli'de Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen  Ala Güneşli  projesinin de iç tasarımını yapıyor.


Ala Güneşli projesi 65 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından tasarlanan Ala Güneşli projesi 2 kule halinde yükseliyor. Ala Güneşli projesinde kuleler 32 katlı olarak inşa ediliyor.


2014 yılında başlaması planlanan Ala Güneşli projesi karma proje konseptine sahip. Güneşli Konutlar, Tri G, G Plus, G Marin projelerine devam eden  Mar Yapı  Ala Güneşli projesi içerisinde rezidans, ofis ve mağazalar bulunuyor.



Philippe Starck kimdir?



Ala Güneşli iletişim

Tel : 0 212 655 23 60-61 

Web : http://www.maryapi.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön