24 / 04 / 2024

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da yer alan otel iskeleleri üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor. Başkan Yücel, “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuştu.



Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da sahile kıyısı olan otellerin plaja inşa ettikleri iskelelerin üzerinde bulundukları kaçak yapılar zaman zaman gündemde yer alıyordu. Her fırsatta “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatlarıyla Alanya Belediyesi Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri iskeleler üzerinde bulunan kaçak yapılar yıkılıyor.

AVSALLAR’DA YIKIM YAPILDI

Gerçek Alanya'dan Burak Gül'ün haberine göre; Avsallar’da yer alan Granada Otel ve Azura Delux Otel’e ait iskelelere sabah saatlerinde giden Alanya Belediyesi’ne bağlı ekipler ilk olarak Granada Otel’in önünde bulunan plajda bulunan iskele üzerinde yer alan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Daha sonra Azura Delux Otel’e geçiş yapan ekipler, Azura Delux Otel’e ait iskele üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti.

YIKIMLAR DEVAM EDECEK

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut, “Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel, kaçak yapılar konusunda hassas davranıyor. Başkanımızın talimatları doğrultusunda kaçak yapılarla mücadelemiz devam edecek.” şeklinde konuştu.

“KAÇAĞA TAVİZ YOK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, kaçak yapıyla mücadele de mücadelenin tüm kararlılıkla süreceğini anlatarak, “Kimse kamuya ait bir alanı kişisel çıkarları için kullanamaz. Alanya Belediyesi olarak kanunların bize verdiği yetkiler doğrultusunda kaçakla mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu mücadelemizden taviz vermemiz söz konusu değil.” açıklamasında bulundu.


Geri Dön