18 / 04 / 2024

Alanya Belediyesi altyapı çalışmalarını hızlandırdı!

Alanya Belediyesi altyapı çalışmalarını hızlandırdı!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahalleler ve merkeze yakın olan mahallelerde büzleme ve menfez çalışmalarına devam ediyor. Belediye, kış ayları öncesinde altyapı yatırımlarına büyük önem veriyor.



Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahalleler ve merkeze yakın olan mahallelerde büzleme ve menfez çalışmalarına devam ediyor. Alanya Belediyesi, kış ayları öncesinde altyapı yatırımlarına büyük önem veriyor. Bu amaçla Alanya'nın tüm mahallelerinde büzleme ve menfez çalışması yaparak, olası su taşkınlarının önüne geçmeyi hedefleyen ekipler, Kızılcaşehir Mahallesi'nde iki derede menfez çalışması yaptı. Kızılcaşehir Mahallesi Çakal Deresi'ne 2x2 4 adet menfez koyan ekipler, Merkez Cami yanına 4 tane binlik büzleme çalışması yaparak çalışmaları tamamladı.


MUHTARDAN, BAŞKAN YÜCEL'E TEŞEKKÜR

Mahallesinde bulunan derelerdeki taşkınlar dolayısıyla özellikle kış aylarında ulaşım sorunu yaşadıklarını belirten Kızılcaşehir Mahalle Muhtarı Kerim Gözübüyük, "Mevcut dere geçişlerinin menfezlerini Alanya Belediyesi ekipleri büyülterek yeniledi. Özellikle sürücüler bu noktalardan geçişleri sırasında zorluk yaşıyordu. Başkanımıza ve ekiplerine mahallem adına teşekkür ederim" dedi.


Habertürk


Geri Dön