20 / 04 / 2024

Alanya Mahmutlar'ın vizyonu prestij cadde ile değişiyor!

Alanya Mahmutlar'ın vizyonu prestij cadde ile değişiyor!

İhale tarihinden hemen sonra çalışmaların başladığı Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı düzenleme çalışmaları son sürat devam ediyor.




İhale tarihinden hemen sonra çalışmaların başladığı Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların hızlı ama etap etap sürdürüleceğini belirten Başkan Yücel, ”Atatürk Caddesi Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak” dedi.


Mevlana Caddesi ile Şükrü Bağışlar Parkı arasında projelendirilen iki kilometre uzunluğundaki yağmur suyu drenaj hattı çalışması büyük ölçüde tamamlandı. 2 kilometre bisiklet yolu ile Mahmutlar’ın prestij caddesi olarak projelendirilen caddede 35 bin metrekare parke taşı ve iki taraflı kaldırım yapılacak.


Atatürk Caddesi’ndeki çalışmalar Mevlana Anıtı’nın önünden başladı. Caddedeki çalışmalar önce üstyapı düzenlemeleri ile başladı. İmar planındaki gerçek ölçülerinde kazı çalışması yapılan caddede kısım kısım çalışmalar devam edecek.


“ALANYA’DAKİ PRESTİJ CADDESİ’NİN AYNISI OLACAK”


Mahmutlar’ın kalbi durumundaki Atatürk Caddesi’ni çağdaş formda yenileyen bir proje hazırladıklarını ve 6 Şubat’taki ihalenin hemen ardından çalışmalara başladıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların etap etap ilerleneceği bilgisini verdi. Proje kapsamında çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Yücel,“ Atatürk Caddesi tıpkı Alanya’daki prestij caddesi gibi Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak. Yaklaşık iki kilometre boyunca iki taraflı kaldırım ve parke çalışması yapacağız. İki kilometre bisiklet yolu, aydınlatma, peyzaj ve yenilenen yüzü ile caddeyi 2017 yazına yetiştireceğiz. Şu an kazı ve yağmur suyu çalışmalarımız devam ediyor. Hemen ardından üstyapı düzenlemelerine geçeceğiz” dedi.





Alanya Belediyesi


Geri Dön