26 / 04 / 2024

Alarko Carrier’ın ihracat yaptığı ülke sayısı 57’ye ulaştı!

Alarko Carrier’ın ihracat yaptığı ülke sayısı 57’ye ulaştı!

Alarko Carrier, 2014 yılında eklenen yeni pazarlarla birlikte, Kasım 2014 itibarıyla 69 milyon TL’lik ihracat yaptı. Alarko Carrier, ağırlıkla klima santralları, radyatörler ve çatı tipi klimalar ihraç ederken, büyük çaplı projelerin çözüm ortağı olmayı s



İklimlendirme sektörünün öncü kuruluşlarından Alarko Carrier, 2014 yılı itibarıyla aktif olarak ihracat yaptığı ülke sayısını 57’ye yükseltti. Bu kapsamda Fildişi Sahili, Cibuti, Macaristan, Malta, Makedonya, Mauritius, Umman, Papua Yeni Gine, Filipinler, Uganda, Ukrayna ve Yemen’i ihracat listesine ekleyen Alarko Carrier, ülkeye ve sektöre katma değer yaratmaya devam ediyor. 2013’te toplam 51 milyon TL’lik ihracat gerçekleştiren Alarko Carrier, 2014 yılında eklenen yeni pazarlarla birlikte, Kasım 2014 itibarıyla 69 milyon TL’lik ihracat yaptı. Alarko Carrier, ağırlıkla klima santralları, radyatörler ve çatı tipi klimalar ihraç ederken, büyük çaplı projelerin çözüm ortağı olmayı sürdürdü.

 

Konuyla ilgili bilgi veren Fabrikalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çopur, “Alarko Carrier olarak, ürünlerimize ilgi gösteren bölgelere ihracatı artırmayı hedefliyor, bu doğrultuda pazar potansiyeli yüksek ülkeleri tespit ederek işbirliği için girişimde bulunuyoruz. 2014’te işbirliğine başladığımız yeni ülkelere, yüksek teknolojili ve enerji tasarrufu sağlayan ürünlerimizi ihraç ediyoruz. Bu ürünlerin talep görmesi, iş ilişkilerimizin geleceği açısından umut veriyor.” dedi.



Geri Dön