28 / 03 / 2024

Alfemo Mobilya, bahara indirimle giriyor!

Alfemo Mobilya, bahara indirimle giriyor!

5 kıtada 60 ülkeye ihracat yapan, yurt dışı ve yurt içi mağazalarını yenileyerek ‘mağaza içinde mağaza’ konseptini Türkiye’ye getiren Alfemo Mobilya, bahara indirimle giriyor




 

Bahar ayının gelmesiyle beraber düğün hazırlıkları başladı. Alfemo Mobilya, evlenecek çiftlere ve evini yenilemek isteyenlere hem kahve ikram ediyor, hem de 1000 TL indirim hediye ediyor.

 

Yeni koleksiyonlarda indirim

Özgün tasarımları ve modern üretim teknikleriyle sıra dışı mobilyanın adresi Alfemo, yeni koleksiyonları Retro 70s, Artella, Legno’nun yanı sıra Como, Dumont, Diego, Framo, Modena, Lucca koleksiyonlarında, Senfoni, Lara, Adria, Beleza oturma gruplarında ve Florida, Hawaii, Beleza Corner koleksiyonlarında anında 1000 TL ve üzeri indirim hediye ediyor.

 

Gençler unutulmadı

Gençlerin ihtiyaçlarına verdiği önemi, eğitim bilinciyle birleştiren Alfemo, Kids&Teens genç odası takımlarından herhangi birini alana gitar hediye etmeye devam ediyor. Müzisyen gençleri unutmayan Alfemo Mobilya, bu ürünlerde Paraf Card ile +6 taksit ve 4 ay taksit erteleme imkânı sunuyor. 


Geri Dön