19 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu: Maslak 1453 inşaat teknolojisi ile farklı bir proje!

Ali Ağaoğlu: Maslak 1453 inşaat teknolojisi ile farklı bir proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul projesi, iki adet meydan çevresi ve kulelerin arasında devam eden 1453 metre uzunluğundaki cadde ile göz dolduruyor.



Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul projesi; şehir merkezi, ana cadde olgusunu bir çekim merkezi olarak hayata geçiriliyor. Kültür, sanat, yeme içme, eğlence ve gece hayatıyla eğlence ve kültüre ulaşmada mesafeyi kaldırmanın yanı sıra konum avantajı da bulunuyor

 

Önde gelen markalar hizmet verecek

 

Cadde, her iki tarafında kuleler altında yer alan çeşitli büyüklükte mağazalar, özel butikler, yiyecek içecek mekânları, sanat galerileri, ayrıca başında ve sonunda iki ayrı alışveriş merkezinde dünyanın en önde gelen markalarının bulunacağı mağazalar hizmet verecek. 

 

En büyüklerden biri

 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Ali Ağaoğlu, “Maslak 1453 projesi dünyanın en büyük mix projelerinden biri. Maslak 1453 tasarımı, konsepti, inşaat teknolojisiyle farklı bir proje” dedi ve ekledi: “Maslak 1453 ile alışılagelmiş bir konut projesi değil, biz yepyeni bir konsepte sahip, yeni bir şehir oluşturuyoruz. 

 

1453 metrede dünya markaları

 

1453 metre uzunluğunda dünya markalarını barındıran cadde, alışveriş, çocuk oyun alanları, spor ve yaşam kompleksi, amfi tiyatro ve tiyatro salonları ile kültür sanat şehri inşa ediyoruz.”

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Aza’sı Hasan Rahvalı ise,“Maslak 1453 projesinde Türkiye’de ve dünyada ilkleri realize etmeyi hedefliyoruz” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Bu anlamda cadde konseptinin organize perakende uygulaması örneği ile Cadde 1453 de Türkiye’de bir ilk olacak. İstanbul’un fethiyle uygun bir anlam ifade etmesi için caddenin uzunluğunu 1453 metrede bıraktık.”

 

Avrupa’nın en uzun alışveriş caddesi

 

“Cadde konsepti, alışveriş konsepti, tiyatro salonları ile bir bütün olarak kültür ve sanat hayatını da yaşayan, dinamizmini hiç kaybetmeyen ve uluslararası nitelik taşıyan bir modern semt kuruyoruz” diyen Ali Ağaoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak Avrupa’nın en uzun açık hava alışveriş caddesi Cadde 1453’ü inşa ediyoruz. Yeni trend Cadde 1453 olacak.”Ağaoğlu, Avrupa’nın en iddialı karma projelerinden birine imza atmanın haklı gururu ile büyüyen Türkiye’nin en büyük projesini hayata geçirdiklerini sözlerine ekledi.

 

Hedeflerinin, Türkiye’de hatta dünyaya örnek olacak bir ticaret mekanı oluşturmak olduğuna değinen Hasan Rahvalı, şunları aktardı: “Bunu büyük ölçüde şu anda başardığımızı hissediyoruz. Dünyanın en büyük marka sahibi ve fonları Türkiye’ye geliyor. Cadde 1453’te yerli-yabancı dünya markalarının konumlandırılmasıyla hem toplum hem de burada yaşayanlar için bir fırsat sunmuş olacağız.” Rahvalı: ‘Marka’nın kalite ve ayrışmanın farkı olduğunu vurgulayarak sözlerine şöyle son verdi: “Ağaoğlu’nun ilkesi ‘kazan kazan’dır. Gelecek markaların en yüksek kazancı elde edebilecekleri mekânı oluşturmak için kazan kazan ilkesi bizim için her zaman önemli olacak.”


Vatan


Geri Dön