24 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre ile Bodrum'da barıştı!

 Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre ile Bodrum'da barıştı!

2005 yılbaşı gecesi tanışıp aşk yaşamaya başladığı ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ile geçen Şubat ayında ilişkisinin bittiğini açıklayan Petek Ertüre, "Bir daha o beyle ismimin anılmasını istemiyorum" demişti!






İşte sonuç; Ertüre, tükürdüğünü yalayıp kürkçü dükkanına geri döndü! Hoş, müzmin aşıklar daha önce de birkaç kez ayrılıp barışmıştı ama bu seferki biraz uzun soluklu oldu ve herkes bu defterin tamamen kapandığını sanıyordu! 


BARIŞMA KUTLAMASI YUNAN ADALARI'NDA 

Adını Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla duyuran Petek Ertüre, ünlü işadamıyla şaşaalı ilişkisi bittiğinde kendini yazarlığa vurup Ağaoğlu ile birlikteliğini anlatan 'Aşk Oyunları' adlı bir kitap yazmıştı.


Kitapta 'Elif' isimli bir karakterin ünlü bir işadamıyla inişli çıkışlı aşk hayatını anlatan Ertüre, adeta kendi yaşantısını özetlemişti. Kitabında 'Elif'in 'Yavuz' isimli zengin ve ünlü sevgilisinin birçok ihanetine rağmen onunla ilişkisini 'aşk için' nasıl sürdürdüğünü anlatmıştı!


Görünen o ki, büyük laflar edip tekrar sevgilisiyle barış çubuklarını tüttüren Ertüre'nin kitaptaki gibi yine Ağaoğlu'na aşkı depreşmiş! Barıştığı sevgilisini Bodrum'da 3.5 milyon Euro'ya aldığı yeni teknesinde ağırlayan Ali Ağaoğlu; Ertüre'nin gazetecilere yakalanma korkusu nedeniyle dümeni Yunan Adaları'na kırmış! 

Sabah/Bülent Cankurt


Geri Dön