26 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu reklam yıldızı oldu! 2 milyon dolar alacak!

Ali Ağaoğlu reklam yıldızı oldu! 2 milyon dolar alacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu reklam yıldızı oldu. Ağaoğlu My World Europe’ın reklamlarında oynuyor



Türkiye’nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com’a açıklama yapan Ali Ağaoğlu, yakında satışa çıkaracağı My World Europe’nın reklamlarında kendisinin oynacağını söyledi.
 
Sinan Çetin ile birlikte 54 saniyelik reklam filmi hazırladıklarını kaydeden Ağaoğlu, “Bir projeyi satışa çıkarırken, toplam satış bedelimizin yüzde 3’ünü reklamlara ayırıyoruz. Şirketlerimin reklam departmanları bu oranın yüzde 1.2’lik kısmını kullanıyor. Geriye kalan kısmı kullanamıyor. Biz de reklama daha fazla para harcamak için çareyi televizyon reklamlarında bulduk. Reklam izleyenleri gülmekten kırdıracak. Satış için değil. Eğlence olsun diye reklam filmi yaptık” dedi.
 
Kendisine daha önce defalarca reklamlarda oynama teklifi geldiğini hatırlatan Ali Ağaoğlu, “Bir çok firmanın reklam tekliflerine ‘Hayır’ demiştim. 2 milyon dolarlık teklifleri reddetmiştim. Talk-show teklifleri de gelmişti. Bunu da reddetmiştim. Daha önce oynadığım bir klip Tral TV’de yılın klibi seçilmişti. Şimdi kendi projemin reklamında oynuyorum. Ama beleşe değil tabi. Şirketim  bana reklam karşılığı 2 milyon dolar ödeme yapacak” diye konuştu.

444 6 777

www.agaoglu.com.tr


Geri Dön