24 / 04 / 2024

Ali Dumankaya, sırrını Fatih Üniversitesi'nde açıkladı!

Ali Dumankaya, sırrını Fatih Üniversitesi'nde açıkladı!

Fatih Üniversitesi MANEC'in (Managers and Economists Club-Yöneticiler ve Ekonomistler Kulübü) düzenlediği Bir Başarı Öyküsü adlı organizasyonda Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, öğrencilere başarısının sırlarını anlattı



Fatih Üniversitesi MANEC (Managers and Economists Club-Yöneticiler ve Ekonomistler Kulübü) tarafından düzenlenen Bir Başarı Öyküsü adlı organizasyonda Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, öğrencilere başarısının sırlarını anlattı

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, 14 Aralık 2011 tarihinde Fatih Üniversitesi MANEC (Yöneticiler ve Ekonomistler Kulübü) tarafından gerçekleştirilen Bir Başarı Öyküsü adlı organizasyonda konuşmacı olarak yer aldı. Dumankaya konuşmasında, inşaat sektörüne nasıl adım attıklarını, başarıyı yakalamak için neler yapılması gerektiğini ve sektördeki fırsatları nasıl değerlendirdiklerini anlattı.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya yaptığı konuşmada, Biz Dumankaya olarak 48 yıldır kente kimlik katan yaşam alanlarını geliştirme misyonuyla hareket ediyoruz. Projelerimizi gerçekleştirirken bölgenin yapısına ve müşterilerin ihtiyaçlarına göre projenin mimarisini ve donatılarını şekillendiriyoruz. Bu şekilde bölgeye Dumankaya farkını getirerek yeni bir vizyon kazandırıyoruz. Önceliğimiz müşteri memnuniyetini sağlamak ve bu amaçla Dumankaya Pusula Müşteri Hizmetleri birimini oluşturduk. Böylece müşterilerimize satış öncesinden başlayarak teslim sırasında ve sonrasında da ihtiyaç duydukları hizmetleri sunuyoruz. Bunun yanı sıra dünyadaki gelişmeleri ve teknolojik alandaki ilerlemeleri sürekli takip ediyor ve buna göre kendimizi geliştiriyoruz dedi.

Fatih Üniversitesi MANEC tarafından hazırlanan konferansta, öğrenciler Ali Dumankayadan başarıyı getiren koşulları nasıl sağladıklarını ve Dumankayanın inşaat sektöründeki farklılıklarını dinledi.

Dumankaya İnşaat

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiyenin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor.

 


Geri Dön