19 / 04 / 2024

Ali Pamir kimdir?

Ali Pamir kimdir?

DTZ Pamir & Soyuer Kurucu Ortağı Ali Pamir kimdir? Ali Pamir ve Firuz Soyuer DTZ Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş'yi ne zaman kurdu? İşte Ali Pamir'in biyografisi...



Ali Pamir kimdir? 

Ali Pamir 1962 yılı  Ankara  doğumlu. 1979 yılında TED Ankara Koleji'nden mezun olan Ali Pamir, DTZ Pamir & Soyuer Kurucu Ortağı.

 

Ali Pamir, Pennsylvania Eyalet Üniversitesi'nde 1984 yılında İş İdaresi ve 1986 yılında MBA derecelerini tamamladı.

 

İş hayatına 1986 yılında İktisat Bankası Sermaye Piyasaları Bölümü'nde başlayan Ali Pamir, 1988-1991 yılları içerisinde İş Bankası ve Bankers Trust tarafından kurulan Türk Merchant Bank'ın Kurumsal Finansman Bölümü'nde gayrimenkul projeleri ve şirket birleşmeleri konusunda çalıştı. 

 

1991 yılında Colliers International Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık şirketinin genel müdürü olan Pamir, 1993 yılında DTZ Pamir & Soyuer şirketinin kurucu ortağı oldu. DTZ Pamir & Soyuer ticari gayrimenkul alanında kurumsal müşterilerine aracılık, değerleme, fizibilite çalışmaları, proje geliştirme ve yatırım danışmanlığı konusunda hizmet vermekte.

 

DTZ Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş.

DTZ, tüm dünyada yenilikçi gayrimenkul ve iş çözümleri yaratan, öncü küresel gayrimenkul danışmanlıklarından biridir.

 

Gayrimenkul piyasaları ve müşteri gereksinimleri artarak uluslararası boyutlara taşınırken DTZ, Avrupa, Amerika ve Asya Pasifik'te müşterilerinin sınırötesi gereksinimlerini karşılamak amacını hedefliyor.

 

Uzmanları tüm dünya üzerine yayılmış bulunan gayrimenkul sahipleri, kullanıcıları, yatırımcıları ile çokuluslu şirketler, ana finansal kurumlar, devlet ve kamu sektörü kurumları ve geliştiricilere finans, gayrimenkul, ekonomi ve yasal düzenlemeler hakkında entegre hizmetler sunar.  

 

DTZ'in gayrimenkul işlemleri departmanları ticari gayrimenkul (sanayi, alışveriş ve ofis alanı) ve konutlarla alım, satım ve kiralama konularında danışmanlık hizmeti sunarlar.  Profesyonel danışmanlık hizmetleri, gayrimenkul portföylerinin yönetimi ve bina danışmanlığı, derecelendirmesi ve değerlemesi yanında; gayrimenkulün bir varlık sınıfı olarak gerek değerinin maksimize edilmesi, gerek fonlanması konusunda nasıl sermaye sağlanabileceği önerilerini de içerir.

 

DTZ'in danışmanlık ve araştırma takımları, müşterilerimizin gereksinimlerine en güncel çözümleri sağlayabilmek amacıyla, işimizi etkileyen piyasa güçlerini ve ekonomik trendleri izleyip yorumlayarak uzmanlarımıza destek verdikleri için işimizin kalbinde yer alırlar.  Ayrıca bu takımlar, kamu ve özel sektör müşterilerimizin kendi işletmeleri ve iş kollarına yönelik kapsamlı etki ve risk değerlendirmesi yapabilmelerine olanak veren stratejik tahminler ile sosyal, ekonomik, piyasa ve iş bilgilerini sağlarlar.  

 

 

Firuz Soyuer kimdir?
DTZ Pamir ve Soyuer Türkiye Gayrimenkul Pazarı raporunu yayınladı!
DTZ Pamir Soyuer: Ofiste Levent-Etiler lider, Ümraniye ikinci!

 

Web: https://pamirsoyuer.com.tr/


Geri Dön