20 / 04 / 2024

Aliağa Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Aliağa Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Belde ve ilçelere bugüne kadar 23 spor salonu kazandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, 24. salonu Aliağa'da yapılıyor. Aliağa'ya İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılacak olan 'Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu'nun temeli atıldı.




Çok sayıda beldeye 'Çok Amaçlı Salon' kazandıran  İzmir  Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı ve Uzundere'den sonra 24. salonu Aliağa'ya yapmak üzere ilk kazmayı vurdu. Kısa süre önce ihalesi yapılan salonun temeli atıldı. Yeni mahallede yer tahsisi Aliağa Belediyesi tarafından sağlanan salon, 1 milyon 886 bin liraya mal edilecek. Prefabrik olarak inşa edilecek salon, spor karşılaşmalarından sosyal ve kültürel etkinliklere kadar her alanda Aliağa halkına hizmet verecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımına başladığı akıllı salon, bin 345 metrekare kapalı alana sahip. 


Başkan'a teşekkür

Belde ve ilçelere bugüne kadar 23 spor salonu kazandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, 24. salonu Aliağa'da yaptığını belirten Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, "Aliağa Belediyesi olarak salonun yer tahsisi ve plan tadilatını yaptık. Büyükşehir ise projelendirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na Aliağa'ya katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön