27 / 04 / 2024

Alize Dinçkök kimdir?

Alize Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök kimdir? Alize Dinçkök daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alize Dinçkök'ün biyografisi...



Alize Dinçkök kimdir?
İstanbul’da 1983'te doğan Alize Dinçkök, 2004 yılında Suffolk University Sawyer School of Management İşletme ve İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu. 2015'te Harvard Business School General Management Programı’na katılan Dinçkök, 2018 yılında ise, MIT Sloan School of Management Innovative Thinking programını tamamladı. 

Kariyer hayatına 2005'te Ak-Al Tekstil Sanayi A.Ş.’de Stratejik Planlama Uzmanı olarak başlayan Alize Dinçkök, 2005 yılında Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.’nin kurulması ile şirket bünyesinde görev aldı.

Alize Dinçkök, Akiş GYO'da sırasıyla  Proje Koordinatörlüğü, Satış ve Pazarlama Müdürlüğü ile Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlendi. 

Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi olan Alize Dinçkök, Akmerkez Lokantacılık, Ak-Pa Tekstil Yönetim Kurulu Başkanlıklarının yanı sıra, çeşitli Akkök Holding Şirketleri’nin yönetim kurullarında da görev yapan Alize Dinçkök, Alize Dinçkök ayrıca, 2015 yılında kurulan Akkök Grubu Pazarlama Platformu’nu yönetiyor.


Geri Dön