23 / 04 / 2024

AlizePark Evleri'nde ücretsiz dekorasyon hizmeti!

AlizePark Evleri'nde ücretsiz dekorasyon hizmeti!

İstanbul'un en düzenli gelişen Kurtköy-Yenişehir Bölgesi'nde yapımına devam edilen AlizePark Evleri'nde, hayalinin evini yaratmak isteyenler için son fırsat günleri başladı



AlizePark Evleri'nde ev sahibi olanlar, malzeme seçimi ve ev dekorasyonu konusunda alacakları ücretsiz iç mimar desteği ile yaşam alanlarını istedikleri gibi tasarlama fırsatını yakalıyor. AlizePark Evleri'nde tüketiciler Vanucci, Feniş, Quick Step, Roca ve Çanakkale Seramik gibi dünyanın en iyi markaları arasından seçimlerini yapma imkanına sahip olacak. 


Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1,5 km, Atlantis Alışveriş Merkezi'ne 200 metre ve Viaport'a ise 1 km mesafede yer alan AlizePark Evleri, 11 bin metrekarelik alan üzerinde 120 konuttan oluşuyor. AlizePark Evleri, her türlü sosyal aktiviteye ve tesise sahip olmasının yanı sıra, üst düzey güvenlik önlemlerini de içinde barındırıyor. 


Fonksiyonelliğin ön planda tutulduğu, yalın ve sade mimarisiyle dikkat çeken, 195 metrekare, 170 metrekare, 140 metrekare ve 120 metrekarelik konut seçenekleri bulunan AlizePark Evleri'nde, konut fiyatları büyüklüklerine göre 195 bin TL ile 335 bin TL arasında değişiyor. 
 
0216 683 93 93

www.alizepark.com

[email protected]


Geri Dön