27 / 04 / 2024

Alkan Yapı, Doğaköy Kerpe ve Alkanflora Kumcağız'ı tamamlıyor!

Alkan Yapı, Doğaköy Kerpe ve Alkanflora Kumcağız'ı tamamlıyor!

Alkan Yapı, Karadeniz'in en sakin koyları arasında yer alan Kerpe ve Kumcağız'da hayata geçirdiği Doğaköy Kerpe ve Alkanflora Kumcağız projelerinde yaşam haziranda başlayacak. İşte ayrıntılar...



Alkan Yapı, iki yeni projesini daha tamamlıyor. Sakarya ve çevre illerde bugüne kadar yaşam alanları inşa eden Alkan Yapı'nın, Karadeniz'in en sakin koyları arasında yer alan Kerpe ve Kumcağız'da hayata geçirdiği Doğaköy Kerpe ve Alkanflora Kumcağız projelerinde yaşam haziranda başlayacak. 


Proje hakkında bilgiler veren Alkan Yapı Yatırımları Ltd. Şti. Genel Müdürü Atilla Alkan, Karadeniz'in Kerpe ve Kumcağız koylarında inşaatı devam eden Alkanflora Kumcağız ve Doğaköy Kerpe evleri projelerinin 1. etaplarının 2016 Haziran sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. 


Alkan, her iki projenin de 4 mevsim ihtiyaçları karşılayabilecek şekilde tasarlandığını ifade ederek şunları söyledi: "Bu bölgenin tercih edilmesinin en önemli sebebi İstanbul, Kocaeli ve Sakarya illerine yakın olması ve projelerin 4 mevsim kalmabilecek niteliklere sahip olmasıdır. 


Yakın bir zamana kadar sadece yaz mevsiminde tatil amaçlı olarak tercih edilen Kerpe ve Kumcağız koyları artık bütün mevsim tercih edilen bir yaşam alam haline gelmiştir. Kocaeli iline bağlı Kerpe ve Kumcağız koylarında yapılan Alkanflora ve Doğaköy Kerpe konut projeleri Sakarya'ya ve Kocaeli illerine 30 dakika mesafede olmakla beraber, İstanbul'a da 80 kilometre mesafede. Yapılmakta olan 3. köprü bağlantılı otoyol ve çevre yolları ile İstanbul Avrupa yakasından da Alkanflora ve Doğaköy Kerpe'ye 1,5 saatte ulaşmak mümkün olacak." 


2+1 ve 3+1 daireler ile bahçe ve çatı dublekslerinden oluşan Doğaköy Kerpe Evleri projesi çam ormanı içinde, plaja yürüme mesafesinde yer alıyor. 24 saat güvenlik hizmetinin sunulduğu sitede 100 dairenin yanı sıra ayrıca proje kapsamında yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, sosyal ve sportif tesisler de bulunuyor. Karadeniz'de yönü batıya dönük ender koylardan olan Kerpe, kuzeyden rüzgar almadığı için Karadeniz'in en sakin plajı olarak niteleniyor. 


Alkan Yapı tarafından projelendirilen Alkanflora evleri ise uzun kumsalı ve denizi tehlikesiz, geniş bir koy olan Kumcağız'da inşa ediliyor. Normal daire ve çatıdubleks seçenekleriyle 72 daireden oluşan Alkanflora Evleri projesinde, yüzme havuzu, çocuk havuzu, oyun ve park alanları yer alıyor. Denize 300 metre mesafedeki Alkanflora Evleri de 2017 yılının Haziran ayına kadar tamamlanmış olacak. 


Dünya




Geri Dön