27 / 04 / 2024

Allure Tower Avcılar ödeme!

Allure Tower Avcılar ödeme!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Ataköy 22

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Allure Tower Avcılar ödeme bilgilerine göre banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Proje, İstanbul Avrupa yakası Avcılar bölgesinde yaşama geçiriliyor...



400 adet daire ve 8 adet dükkandan meydana gelen Allure Tower Avcılar ödeme hakkında detaylara geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Allure Tower fiyatları!

1+1 daireler 236 bin TL ile 308 bin TL,

2+1 daireler 299 bin TL ile 590 bin TL arasında fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 


Doruk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yaşama geçirilen Allure Tower Avcılar ödeme bilgilerine göre peşin ödeme yapmak mümkün. Projede satışlar devam ediyor.


Allure Tower Avcılar ödeme!


Avcılar Allure Tower projesinde; fitness center, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, otopark ve güvenlik gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Konutların; 1 oda 1 salon ve 2 oda 2 salon olarak dizayn edildiği Allure Tower 30 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede teslimler Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. 


İstanbul Avrupa yakası Avcılar bölgesinde yükselen Allure Tower Avcılar ödeme planına göre banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Telefon:  444 1 779

Web: www.allureistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön