24 / 04 / 2024

Alperen Group Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Alperen Group Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de' 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alperen tarafından kuruldu. 



Alperen Group Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alperen tarafından kuruldu. 

Alperen Group Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu: 

a) Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) b) Her türlü tekstil, giyim, konfeksiyon, tıbbi malzeme, ambalaj malzemeleri, mefruşat ve dayanıklı tüketim malları, nalburiye ve temizlik malzemeleri, izolasyon ve yalıtım malzemeleri, demir-çelik ürünleri, inşaat ve hırdavat malzemeleri, kırtasiye malzemeleri, gıda ve yiyecek maddeleri, makine ve motorlu araç ve gereçlerin malzemeleri, mekanik , elektrikli ve elektronik ev ve büro makine ve cihazları ile bilgisayar ve yedek parçalarının alımı satımını yapmak, ithalat ve ihracatını yapmak, Taşımacılık, nakliyecilik, lojistik faaliyetler ve Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak, c) Her türlü kesilebilir ve parlatabilir tüm taşlar, mermer, granit, diahaz, travarten, oniks, bozalt, bilumum maden, bakır ve altın alım satımı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. d) Tarım ve hayvancılık makine ve ekipmanları ile aksam ve parçalarının ve hammadde ve ürünlerinin toptan ticaretini yapmak. e) Yurtiçinde ve yurt dışında ticari amaçlarla ve kar elde etmeyi hedefleyerek, kanunlara uygun her türlü alım, satım, iç ve dış ticaret, pazarlama faaliyetlerinde bulunmak . f) Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Geri Dön