26 / 04 / 2024

Altay İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Altay İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahadır Kırıkçı ve Mustafa İnanır ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Altay İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bahadır Kırıkçı ve Mustafa İnanır ortaklığında kuruldu. 


Altay İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü insaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye,depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının insaatı,kamuya ait binaların insaatı,her türlügayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdısı müteahhitlik hizmetleri, taseronluk hizmetleri,gayri menkul kiralama hizmetleri, danısmalık islemleri yapmak ve yaptırmakve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Altay İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Büyükşehir Mah.Belediye Cad. No.18/103 Beylikdüzü 



Geri Dön