27 / 04 / 2024

Altınordu'ya yaşam merkezi ve sanayi sitesi yatırımı!

Altınordu'ya yaşam merkezi ve sanayi sitesi yatırımı!

Ordu Altınordu Belediyesi tarafından temeli atılan Yaşlı Yaşam Merkezi ve Küçük Sanayi Sitesi projelerinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 2 dev proje ile şehrin nefes alması planlanıyor.



Ordu Altınordu Belediyesi tarafından ‘Yaşlı Yaşam Merkezi’ ile‘Küçük Sanayi Sitesi’ inşaatları hızla ilerliyor. 


Temmuz ayında temeli atılan ‘Yaşlı Yaşam Merkezi’ inşaatının kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Bin 100 metrekare kapalı alana sahip olacak projenin çok amaçlı bir kompleks olması planlanıyor.


Yaşlı Yaşam Merkezi’nin zemin katında çok amaçlı salon, lokal, okuma salonu, mescit ve servis mutfağı bulunacak. Merkezin 1. katında ise Temel Sağlık Hizmetleri, psikodontek uygulamaları, hasta dinlenme odası, mobil evde bakım ve idari birimler bulunacak. Binanın 2. ve 3. katlarında ise mesleki beceri atölyeleri, fitness, spor salonu ve dinlenme odası yer alacak. 


İstihdama ve şehrin nefes almasına büyük katkı sağlaması için temeli atılan Altınordu Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi’nde sona gelindi. Karacaömer Mahallesi’nde bulunan alana toplam 7 milyon 153 bin TL’lik, 22 bin 300 metrekare üzerine 9 blok 62 işyerinden oluşan sosyal alanlara sahip sanayi sitesinin temelini atıldı. 



Ordu Olay


Geri Dön