29 / 03 / 2024

Alya Elit satılık daire!

Alya Elit satılık daire!

Firma: Ekşioğlu Yapı

Proje: Alya Elit

Ümraniye'de hayata geçirilen Alya Elit projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde konutlar yer alıyor. Banka kredisi kullanılabilen Alya Elit satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.



Toplamda 72 adet daireden oluşan  Alya Elit  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Ümraniye bölgesinde inşa ediliyor. Alya Elit satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutlardan meydana gelen Alya Elit projesi Ekşioğlu tarafından hayata geçiriliyor. Alya Elit satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.


Ümraniye Alya Elit projesinin içinde çocuk oyun alanları, cafe, koşu parkuru, otopark, tenis kortu, basketbol sahası ve yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor. Alya Elit satılık daire fiyatları şöyle:


Ekşioğlu Yapı Alya Elit fiyat listesi:

Alya Elit satılık daire fiyatları bilgisi hakkında detaylı bilgi almak için 0541 456 98 91 no'lu telefonu arayabilirsiniz.


Ümraniye Alya Elit ödeme planı kapsamında konut bedelinin yüzde 25'i peşin olarak ödeniyor, kalan tutar ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Alya Elit ulaşım bilgileri şöyle:


Ümraniye Alya Elit nerede?

Alya Elit adres: Altunizade Mah. Kısıklı Cad. Haluk Türksoy Sok. No:7 K:2 34662 Üsküdar/ İstanbul


Alya Elit Ümraniye ulaşım:

 Alya Elit satılık daire!


Ekşioğlu Yapı Alya Elit iletişim:

Telefon: 0541 456 98 91

Web Adresi: www.alyaelit.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön