26 / 04 / 2024

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Teras

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe Alya markasıyla çok sayıda proje hayata geçiren ve kısa sürede sektörün en yenilikçi markaları arasına giren Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul’ün yeni projesi Alya Teras için ön talep topluyor.



 
Akkuş Grup’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İstanbul’un en değerli lokasyonları arasında gösterilen Levent’te inşa ettiği Alya Teras, ortaklığın Alya serisi ile konut sektörüne kazandırdığı projelerin en yenisini de oluşturuyor.  Levent’in yükselen yıldızı olan proje, “Hayat her dakika” sloganıyla, yatırımcıları şehrin merkezinde, üst düzey konforun her detayının düşünüldüğü yeni bir hayat standardına kavuşturuyor.

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul ve Lübnanlı El Khatip Group ortaklığıyla kurdukları BOSS4 Gayrimenkul çatısı altında örnek bir güç birliği oluşturduklarını dile getiren Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,“Bu güçbirliğimiz sayesinde Alya markalı çok sayıda projeyi sektörümüze kazandırdık. Alya Teras projemiz de bu gücün eseridir”diye konuştu. Abdülkadir Akkuş, konuya ilişkin olarak şunları söyledi:

Levent’e Alya imzası

“Alya Teras ile Alya markası altında geliştirdiğimiz projelere yenisini eklerken aynı zamanda Beylikdüzü bölgesinin dışında yeni bir lokasyona ortaklığımızın imzasını atıyoruz. Sektörde edindiğimiz deneyimle Levent’in yükselen yıldızı olarak gösterilen projemizde, “Hayat her dakika” sloganıyla yatırımcılarımıza yaşamın merkezinde, üst düzey konfor vaat ediyoruz. Sektördeki köklü tecrübemiz, projemizin sahip olduğu lokasyon ve üst düzey yaşam konforu sayesinde yatırımcılarımızdan çok güzel geri dönüşler aldık.  Bu durum, projemizin konumu, donanımı, konsepti ve sağladığı yüksek katma değerle ne kadar doğru planlanmış bir proje olduğunu kanıtlıyor.” 

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!

Proje hakkında da konuşan Abdülkadir Akkuş,  şunları söyledi:


 
Her metrekaresinde konfor var

“İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Levent’te, Büyükdere Caddesi’nin yanı başında yer alan projemiz, tüm unsurlarıyla merkezi lokasyon avantajını daha da yukarılara taşıyor. Minimal yaşamda, maksimum konfor vaat ettiğimiz projemizde; mutfaktan, banyoya, yatak odasından salona kadar her metrekareyi konforla tanımladık. 53 ile 130 metrekare arasında değişen,1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine sahip 129 daireden oluşan projemiz,hem yatırım hem de oturum odaklı yatırım yapmak isteyenlere hitap ediyor. 1 dönüm arazi üzerinde 15 katlı olarak planladığımız projemizin giriş katında 8 dükkan, en üst katında sosyal donatı alanı olarak terasımız yer alıyor. 2021 yılı Haziran ayında teslim edeceğimiz projemizde, ilerleyen dönemlerde de yatırımcılarımıza farklı ödeme seçenekleri sunacağız.”

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!

Hayatın merkezinde

İstanbul’un en çok değerlenen bölgesi Levent’te, Büyükdere Caddesi’nin yanı başında hayata geçirilen Alya Teras, merkezi lokasyonuyla hayatın her dakikasına dinamizm kazandırıyor. 4’üncü Levent metro istasyonuna 4 dakikalık yürüme mesafesinde yükselen proje; civardaki alışveriş ve iş merkezlerine ortalama 5 dakika, TEM Otoyolu’na 4 dakika, E5 Otoyolu’na 9 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 11 dakika mesafede bulunuyor.

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!
 
Minimal yaşamlar için maksimum konfor 

Minimal yaşamlar için maksimum konfor anlayışıyla tasarlanan Alya Teras projesinde yer  alan konutların her metrekaresi, maksimum düzeyde konfor izleri taşıyor. En modern yapım teknikleri kullanılarak, Mimar Hakan Saçık imzasıyla hazırlanan  Alya Teras, büyüklükleri 53 ile 130 metrekare arasında değişen,1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerine sahip 129 daire ve 8 dükkandan meydana geliyor. 15 kattan oluşan projenin en üst katında, sosyal donatı alanı olarak teras bulunuyor. Yatırımcılara farklı bir dinlenme alanı sunulan terastaki gökyüzü yatakları ve şöminesiyle de hayatın her dakikasını daha da anlamlı kılıyor. Alya Teras, sunduğu 7/24 güvenlik hizmetiyle de ayrıcalıklı yaşam alanlarının vazgeçilmesi olan kusursuz bir güvenlik donanımı da sunuyor.
 
Web: http://www.alyaprojeleri.com/teras.aspx
Telefon: 444 25 92


projeye sor



Geri Dön