28 / 03 / 2024

Amerikan vatandaşı olmak isteyenlere Vesta Global'den fırsat!

Amerikan vatandaşı olmak isteyenlere Vesta Global'den fırsat!

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde inşa edilen Marriott Autograph Hotel projesi, projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor. VESTA GLOBAL projenin satış ve pazarlamasını yürütecek.



Emlak yatırımında yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Vesta Global, Marriott Autograph Hotel projesinin Türkiye tanıtımını yürütecek. Proje, 500 bin dolar destek veren herkesi Green Card sahibi yapacak.

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde hayata geçirilen proje  Hudson Nehri’ne yakın konumuyla dikkat çekiyor. Marriott Hotel, dünyada yalnızca 125 tane olan Marriott Autograph Collection logosunu taşıyor.

Proje kapsamında 500 bin dolar yatırım yapan herkes 1 yıl içinde Green Card sahibi olma hakkını yakalayacak. Şehrin kalbi konumunda bulunan proje, yatırımcısına birçok cazip avantaj sunuyor. 

Vesta Global Kurucu Ortağı Teuta Narazan, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu. Nazaran, “Şirket olarak iki alanda hizmet veriyoruz; bunlardan ilki ticari ve bireysel gayrimenkul yatırımları ikincisi ise yatırım yolu ile başvurulan oturma izni ve vatandaşlık başvuruları. Bu kadar çeşitli ülke ile bağlantıyı sağlayan tek Türk şirketi olma özelliği taşıyoruz. Vesta Global olarak sunduğumuz hizmet gayrimenkul satışı sonrasında ya da yatırım yapıldıktan sonra bitmiyor. Yatırımcılarımıza verdiğimiz hizmetler uzun yıllardır devam ediyor. Farklı disiplinlerden edindiğimiz deneyimi ve yeni nesil sürdürebilir gayrimenkul danışmanlık anlayışı ile birleştirerek, Green Card ve Golden Visa için yatırım yapan müşterilerimiz arasında bugüne kadar yüzde 100 başarı oranı ile dönüş aldık” şeklinde konuştu.


Geri Dön