24 / 04 / 2024

Anadolu'da Konuta Yön Verenler Adana buluşması gerçekleşti!

Anadolu'da Konuta Yön Verenler Adana buluşması gerçekleşti!

Capital ve Ekonomist dergilerinin önderliği, Garanti Mortgage, Hâfele ve Pakpen' in işbirliğiyle düzenlenen Anadolu'da Konuta Yön Verenler' toplantılarının ikincisi, Adana Sanayi Odası nın desteğiyle gerçekleştirildi...



Capital ve Ekonomist dergilerinin önderliği, Garanti Mortgage, Hâfele ve Pakpen'in işbirliğiyle düzenlenen Anadolu'da Konuta Yön Verenler' toplantılarının ikincisi,  Adana  Sanayi Odası' nın desteğiyle gerçekleştirildi. 



Konut sektörünün geleceğinin tartışıldığı Anadolu'da Konuta Yön Verenler toplantıları, Adana'dan sonra önümüzdeki dönemde Anadolu'nun farklı kentlerinde de, sektör öncülerini ve yatırımcıları buluşturmaya devam edecek. 


Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş, Hâfele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Kerem Ömer Orbay, Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, mortgage ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri bir araya geldi. 26 Şubat'ta düzenlenen toplantı kapsamında ayrıca, Adana'nın önde gelen inşaat firmalarının katıldığı 'Adana'da Konut Sektöründe Riskler ve Fırsatlar 2014' konulu bir panel ve ödül töreni de düzenlendi. 



Adana konut üreticilerinin önde gelen temsilcilerinin sektörün geleceğini tartıştığı paneli Ekonomist Genel Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu yönetti. 


EKONOMİST


Geri Dön