25 / 04 / 2024

Anadolum İnşaat Model Kartal projesi!

Anadolum İnşaat Model Kartal projesi!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Model Kartal

Anadolum İnşaat Model Kartal projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin alanları 65 metrekare, 3 oda 1 salon dairelerin alanları ise 96 metrekare şeklinde dizayn edildi...



Anadolum İnşaat  Model Kartal  projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal bölgesinde yer alıyor. Model Kartal projesi  Anadolum İnşaat  imzası ile inşa ediliyor.


12 katlı tek blok blok halinde yükselen Model Kartal Evleri 3 bin 800 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.  Model Kartal satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Anadolum Model Kartal projesinde yer alan 1+1 dairelerin alanları 65 metrekare, 3 oda 1 salon dairelerin alanları ise 96 metrekare olarak tasarlandıç Projede teslimlerin 2015 yılının Şubat ayında yapılması öngörülüyor.


Anadolum İnşaat Model Kartal projesi  Kartal Metro İstasyonu'na, E-5 ve Real AVM'ye 1 kilometre mesafede konumlanıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Anadolum İnşaat Model Kartal projesinde otopark, yeşil alan, bahçe kullanımı, sauna, fitnes, çocuk oyun parkı ile yüzme havuzu gibi imkanlar sunuluyor.


Telefon: 0216 446 3 446

Web: www.anadoluminsaat.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön