16 / 04 / 2024

AND Plaza yalıtımda Canpa imzasını taşıyor!

AND Plaza yalıtımda Canpa imzasını taşıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.



Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.  HPP International Architects tarafından tasarlanan ve yapımı Tepe inşaat tarafından gerçekleştirilen AND Plaza, tüm dünyadan 182 projenin katıldığı "Cityscape Avvards for Emerging Markets 2014" organizasyonu kapsamında "En iyi Ticari Proje" dalında "Gelecekteki Projeler" kategorisinde büyük ödüle layık görülmüştü. Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşen Cityscape Global fuarı kapsamına Burj Khalifa'da düzenlenen gala gecesinde, AND Plaza'ya ödülü takdim edilmişti. 


'YALITIMIN DOKTORLARI' 

İstanbul'un en prestijli ofis bölgelerinden biri olan Ataşehir Kozyatağı'nda yükselen ve Kentin en iddialı A+ ofis projelerinin başında gelen AND Plaza, 74 bin metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alana sahip bulunuyor. AND Plaza, çevreye ve sunduğu sosyal imkânlarla çalışan mutluğuna duyarlı bir proje olarak öne çıkıyor. Proje yönetimi İŞTE Project Management tarafından yürütülen AND Plaza'nın teras su ve ısı yalıtım işleri, Türkiye'deki en prestijli inşaat projelerinde imzası bulunan ve "yalıtımın doktorları" diye ün yapmış bir ekiple çalışan Canpa inşaat tarafından gerçekleştiriliyor. 


Akşam Ankara 



Geri Dön