27 / 04 / 2024

Anfaş City Expo Fuarı'nı, Nihat Ergün açacak!

Anfaş City Expo Fuarı'nı, Nihat Ergün açacak!

2. Anfaş City Expo – şžehircilik ve Teknolojileri Fuarı kapılarını, yarın Antalya Expo Center'da Sayın Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla açıyor. Anfaş City Expo Fuarı'nda yaklaşık 10.000 m2 alan üzerinde 124'ü aşkın   firma stand açacak



Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin dört bir yanından belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Daire Başkanı, bir çok Resmi Kuruluş'un Genel Müdürleri, Müteahhit, Mimarlar, Peyzaj Mimarları, Site Yöneticileri ve Otel Satın Alma Yöneticilerini ağırlayarak verimli iş bağlantıları sayesinde oldukça başarılı geçen ve kamu kurumlarından aldığı desteklerle büyük ilgi gören fuarımız kapılarını 2. kez açmaya hazırlnıyor.
 
Antalya'nın yanı sıra Anadolu'nun birçok ilinde, birçok kent   hızlıca yenilenmekte ve modernleşmekte şehirlerin altyapı ve üstyapı ihtiyaçları sürekli güncel kalmaktadır.

10.000 m2 alan üzerinde 124'ü aşkın firma
Bu amaçla Belediyelerin, Valilik İl Özel İdarelerinin, Karayollarının, DSİ, Devlet Malzeme Ofisi, kamu kuruluşları ve kooperatiflerin, organize sanayi sitelerinin, üniversitelerin alt yapı ve üst yapı ihtiyaçlarından en son teknoloji doğrultusunda yararlanmasını sağlayacak Anfaş City Expo Fuarı'nda yaklaşık 10.000 m2 alan üzerinde 124'ü aşkın   firma stand açacaktır.

Anfaş City Expo Fuarı'na Kuruluşlardan Tam Destek

Anfaş City Expo Seminerlerinin organizatörlüğünü yapan Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği   olmak üzere, Marmara Belediyeler Birliği, Doğu – Batı Trakya Kent Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Birliği, Türk Dünyası Belediyeler Birliği, Devlet Malzeme Ofisi, KOSGEB gibi daha birçok kuruluşla işbirliği yapılan Antalya Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçe belediyelerin destekleri tamdır.

şžehircilikte Yeni Ürün ve Teknolojiler Anfaş City Expo'da

Belediyeler, Karayolları, DSİ, Devlet Malzeme Ofisi, kamu kuruluşlarının, kooperatiflerin, organize sanayi sitelerinin, üniversite hotel ve hastanelerin özellikle çocuk parkı, spor sahası, peyzaj, kent mobilyaları vb. konularda tüm yeni ürün ve teknolojileri temin edebilecekleri Anfaş City Expo Fuarı'na yurtiçi ve yurtdışından   1000 'i aşkın Belediye   Başkanı ve Belediyelerin yetki mercileri olmak üzere 10.000'in üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

şžehircilikte Yeni Teknolojilerin Tanıtımı ve Bilgilendirme Toplantısı

ANFAşž CITYEXPO 2011 “şžehircilik ve Teknolojileri Fuarı ” dev bir organizasyona ev sahipliği yapacak. T.C. İç İşleri Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenecek “ şžehircilikte Yeni Teknolojilerin Tanıtımı ve Bilgilendirme Toplantısı ” na Türkiyedeki belediyelerden rekor katılım bekleniyor.

Türkiye Belediyelerinin Dev Buluşması Anfaş City Expo'da Gerçekleşiyor
Belediyelerin en çok ihtiyaç duydukları konular göz önünde bulundurularak hazırlanan program Belediye Başkanlarının, Başkan Yardımcılarının, Genel Sekreterlerin izleyeceği ve Belediye Mali, Satın Alma ve Fen Birim Amirleri ‘nin izleyeceği farklı oturumlar şeklinde düzenlendi.

Sektör derneklerinin tam desteği ve Anfaş profesyonelliğinin bir araya geldiği Tükiye'nin en kapsamlı şehircilik fuarının hedeflenen ziyaretçileri arasında belediyelerin yanısıra aşağıdaki gruplar bulunmaktadır:

Belediye İştirakleri

Belediyelere Bağlı şžirketler

Valilikler

Kaymakamlıklar

İl Özel İdare Müdürlükleri

Bakanlıklar,Bakanlıklara Bağlı Kurumlar,Bakanlık İştirakleri ve Bağlı Dinlenme Tesisleri

Türk Silahlı Kuvvetleri Dinlenme Tesisleri

Emniyet Dinlenme Tesisleri

Yapı-İnşaat Sektör Firmaları

Taahhüt ve Proje Firmaları

Taşeron Firmalar

Müteahhitler

Kooperatifler

Toplu Konut Yapımcıları

Siteler, Villa Sahipleri

Mühendisler, Mimarlar ve Peyzaj Mimarları

çevre Düzenlemeciler

Organize Sanayi Bölge Müdürlükleri

Turizm Yatırımcıları

Oteller, Tatil Köyleri

Alışveriş Merkezleri, İş Merkezleri

Stadyumlar, Spor Tesisleri, Spor Klüpleri ve Spor Salonları

Aquaparklar, Yüzme Klüpleri

Üniversiteler ve Hastaneler

Anfaş City Expo, Türkiye'nin şehircilik ve teknolojilerine dair her türlü ürününün sergileneceği, uygulama örneklerinin sunulacağı ve bilgi paylaşımının gerçekleşeceği, tüm yerli ve yabancı sektör mensupları ile buluşacakları bir platform
 
Kazakistan'ın 10 ayrı bölgesinin belediye başkanları ve üst yönetimleri Anfaş City Expo'da
Anfaş City Expo konuk ülke olarak belirlenen Kazakistan'ın 20 belediye yetkilisini 3 gün boyunca   Antalya'da misafir ediyor.

Irak Ulusal Yatırım Komisyonu Heyeti Anfaş City Expo katılımcıları ile buluşuyor
2010 yılında ilkini düzenlediğimiz ve başarısıyla büyük ses getiren, Türkiye'de alanında tek şehircilik ve teknolojileri Fuarı Anfaş City Expo Fuarı'na ilgi gün geçtikçe artıyor.

Anfaş City Expo 2011 Fuarı için ülkemizi ziyaret edecek olan heyet, Irak Ulusal Yatırım Komisyonu   Genel Direktörü Gazanfer Al-Baeati başkanlığında 13 Nisan 2011 günü Antalya Expo Center'da olacak.

Heyet dahilinde Irak Elektrik Bakanlığı, Kerkük Yatırım komisyonu, Irak Belediyelerden sorumlu Devlet Bakanlığı ve Tarım Bakanlığında yetkili mühendis ve proje müdürleri yer alıyor.
 
2010 yılında 3 kişilik bir heyetle fuarımızı ziyaret eden komisyon, fuarda kurdukları başarıyla sonuçlanan bağlantıların Irak'ın yeniden yapılandırılması yolunda sağladığı fayda sebebi ile yönetimize teşekkür mektubu iletmişlerdi.  
 
Türk Dünyası Belediyeler Birliği üye belediyeleri Anfaş City Expo Fuarı'nda
Üyeleri arasında Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Kırgız Cumhuriyeti, Bosna Hersek, Rusya Federasyonu Dağıstan Cumhuriyeti, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Moldova, Moğolistan, Makedonya, Irak Cumhuriyeti, Kosova Cumhuriyeti, Pakistan İslam Cumhuriyeti, Macaristan ve Kazakistan gibi ülkelerin belediyeleri bulunduran Türk Dünyası Belediyeler Birliği bu sene de Anfaş City Expo Fuarı'nın tanıtımını   yaparak üyelerini fuarımıza davet etmiştir.

 
ANFAşž CİTY EXPO fuarının bu yıl ANA TEMASI TEMİZ ENERJİ olarak belirlenmiştir

Ziyaretçi Alım Grupları        

*       Belediyeler

*       Kamu Kurum ve Kuruluşları

*       Müteahhitler

*       Toplu Konut Yapımcıları

*       Mühendisler

*       Mimarlar

*       Peyzaj Mimarları

*       çevre Düzenlemeciler

*       Alışveriş ve İş merkezleri

*       Üniversiteler

*       Oteller

*       Hastaneler

*       Dernek temsilcileri      

Stand Açan Sektörler

*       Belediye Araçları  

*       Ulaşım Araçları, Geçiş ve Aktarma Sistemleri,

*       Belediye Demirbaş ve Tüketim malzemeleri,

*       Kent Mobilyaları,

*       Park-Bahçe Düzenlemesi Ekipmanları ve Donanımı,

*       Bahçe Süs bitkileri, Peyzaj Donatıları ve Ekipmanları,

*       Altyapı, Su, Gaz, Yol Malzeme ve Ekipmanları,

*       Arıtma Sistemleri, Ekipmanları,

*       Temizlik ve Bakım Ekipmanları ve Malzemeleri,

*       Ses, Işık ve Görüntü Sistemleri,

*       Spor Tesisi Ekipman ve Donanımları, Spor Malzemeleri,

*       Güvenlik, Yangın, İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemleri,

*       Elektrik, Elektronik,  

*       Bilgisayar-Otomasyon-Yazılım,

*       E-Belediyecilik


Geri Dön