27 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi prestij projelerini Cebit'te tanıtacak!

 Ankara Büyükşehir Belediyesi prestij projelerini Cebit'te tanıtacak!

Büyüşehir Belediyesi, İstanbul'da bugün başlayacak olan Avrasya'nın bir numaralı bilişim, teknoloji ve iletişim platformu CeBİT Bilişim Eurasia 2013 Fuarı'na katılacak. Büyükşehir, Temapark ve bir çok alandaki prestij projelerini dünyaya tanıtacak...




Büyüşehir Belediyesi, İstanbul'da bugün başlayacak olan Avrasya'nın bir numaralı bilişim, teknoloji ve iletişim platformu CeBİT Bilişim Eurasia 2013 Fuarı'na katılacak. Büyükşehir, başta Temapark olmak üzere bir çok alandaki prestij projelerini dünyaya anlatacak. 


"Teknolojinin Başkenti Temapark ile CeBIT'te" ana temasıyla yola çıkarak CeBIT Fuarı'nda 558 metrakarelik geniş bir stant kiralayan Büyükşehir Belediyesi, bu çatı altında Büyükşehir Belediyesi'nin daire başkanlıkları ve genel müdürlüklerinin bilişim ve teknoloji alanındaki çalışmalarını dünyaya tanıtmayı amaçlıyor. 


TURİZMİN ATAR DAMARI 


Büyükşehir Belediyesi, kiraladığı geniş standmda oluşturduğu platformda, tamamlandığında  Ankara  turizminin atar damarı olması hedeflenen Temapark ve hayvanat bahçesi projesini" dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılar ve ziyaretçilere anlatacak. 


Stantlarda, EGO Genel Müdürlüğü'nün Başkentlilerin duraklarda beklemelerine son veren başarılı çalışması "EGO Cepte", Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'nın, vatandaşların 7 gün 24 saat ulaşarak sorun, görüş ve taleplerini iletebildiği hizmet birimi "ALO 153 Mavi Masa" ile fotoğraf ve video amaçlı kullanılan İnsansız Hava Aracı (İHA) Uçan Kamera uygulamasıyla ilgili materyaller bulunacak. 


Fuarda ayrıca Emlak İstimlak Daire Başkanlığı'nın kentsel dönüşüm projeleri, İtfaiye Daire Başkanlığı'nın komuta kontrol merkezi ve Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarına ilişkin cd'ler, kitaplar, broşürler ve promosyon eşyaları ile projeler tanıtılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fuara katılarak 'sosyal medya' konulu bir sunum yapacak. 



Habertürk Ankara



Geri Dön