20 / 04 / 2024

Ankara Cumhuriyet Kulesi 1,5 yılda tamamlanacak!

Ankara Cumhuriyet Kulesi 1,5 yılda tamamlanacak!

‘Yeni projelere vatandaşımızla birlikte imza atacağız’ diye konuşan AK Parti Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, öncelikle yarım kalan ve Keçiören’in simgelerinden biri olan Cumhuriyet Kulesi’ni bitirmek olduğunu söyledi.



AK Parti’den Keçiören Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Turgut Altınok, seçim çalışmalarına devam ediyor. ltınok, Keçiören için yine önemli ve iddialı projeler hazırladıklarını söyledi. 

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Altınok, “Yaklaşan seçim öncesinde geçmişte olduğu gibi ve ara verdiğimiz 10 yılda da devam ettirdiğimiz gibi yine yollardayız. Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin teveccühleri, Milletimizin takdirleriyle Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayıyız” diye konuştu.

YENİDEN HİZMETE TALİBİZ 

Seçimleri rekor oyla kazanacaklarını söyleyen Altınok, “Keçiören’de hangi siyasi partiye mensup, hangi ideolojiye ve düşünce yapısına ve inanca sahip olursa olsun, ayırmadan kayırmadan hizmete talibiz. Düsturumuz, insanı yaşat ki devlet yaşasın. Biz dürüst belediyeciliğin adresi olmaya devam edeceğiz. Geçmişte yaptığımız gibi bu gün de gönüller almaya geliyoruz. Kapısına kilit vuranın kapısını çalmaya geliyoruz” dedi.

TAMAMINI İSTİYORUZ

Altınok, “Bu amaç doğrultusunda gece gündüz demeden vatandaşlarımızla bir araya geliyor, dertlerini dinliyor, beklentilerini not ediyoruz. Durum tespiti ile birlikte yeni projelerimizi belirliyoruz. Vatandaşımızın desteği öyle büyük ki birbirimizi öylesine özlemişiz ki kalpleriyle sımsıkı omuz veriyorlar. Biz onlara güveniyoruz, onlar bize güveniyorlar. Makamımızın onların yanında olduğunu hissettiriyorlar. Gücümüze güç katıyorlar. Bu seçimde Keçiörenimize güveniyoruz. Bu seçimde Keçiörenimizin oyunun yüzde 100’ünü istiyoruz” ifadelerini kullandı.

CUMHURİYET KULESİ 

‘Emaneti devraldığımızda inşallah son sürat projelerimize odaklanacağız. Yeni projelere Keçiörenli hemşehrilerim ile beraber imza atacağız’ diye konuşan Altınok, öncelikle yarım kalan ve Keçiören’in simgelerinden biri olan Cumhuriyet Kulesi’ni tamamlamak olduğunu belirtti. Turgut Altınok, Keçiören’i şahlandıracak projelerini şu şekilde anlattı: “Kulemizin ihalesi süratle yapılarak 1,5 yıl içerisinde tamamlanacak. Cumhuriyet Kulemiz, Keçiören’in, Başkentin ve Türkiye’nin güzide bir kültür, sanat merkezi olacak. Böylece sosyal hayatımıza sunduğu katkıların yanı sıra Kulemiz, Keçiören Belediyemiz için de çok ciddi bir gelir kaynağı oluşturacak. İlçemizin ticaret hayatına büyük bir hareketlilik getirecek. Yaklaşık 50 metre daha yükseltilecek olan Cumhuriyet Kulemiz tamamlandığında, bir cam fanus içerisindeki döner restorantlar, çocuklarımız için uzay terası, göklerde nikah kıymak isteyenler için nikah salonu, sanat galerileri ve alış veriş mekanlarıyla Ankara’nın gözbebeği haline gelecek.” 

BAĞLUM VE OVACIK CAZİBE MERKEZİ OLACAK  

Altınok, konuşmalarına şu şekilde devam etti: “Başkentimize manevi iklimiyle huzur veren Bağlum ve Ovacık’ta yaşamak bir ayrıcalık olacak. Genci yaşlısı hafta sonları gezip görmek için bu bölgeye akın edecek. İşsizliği önleyecek projeler hayata geçirilerek Keçiören’de işsizliğe son verilecek. Pazarlar sınıf atlayacak. Sokaklarda yaşayan ve canları bize emanet olan tüm hayvanlarımıza yönelik olarak, bakımları ve sağlıklı yaşam koşullarının sağlanacağı örnek barınaklar yapılacak. Zihinsel ve Bedensel Engelli vatandaşlarımız için ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda sosyal alanlar ve rehabilitasyon merkezleri projelendirilecek.” 


Geri Dön