28 / 03 / 2024

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.



İmar planları tamamlanan Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapuları dağıtan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek MHP Belediye Meclis Üyeleri ve emahalle sakinleriyle buluştu. Uzun senelerdir yaşanan mülkiyet hakkı sorununun çözülmesiyle büyük mutluluk yaşayan vatandaşlar Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e teşekkürlerini sundu.  Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Şimşek “Bugün Allah izin verirse tapularınızı dağıtıyoruz. Bir evladınız olarak yanındayız. Amacımız sizlerin daha rahat yaşayabileceği bir hayat sağlamak ve doğalgazı buraya getirmek. Boyalık sakinleri hiçbir zaman güler yüzünü de desteğini de bizden esirgemedi. Hepinize teşekkür ediyorum. Tapularınız hayırlı uğurlu olsun. Kış mevsimi öncesi sizlere çatılarınızın tapusunu teslim etmek bizleri çok mutlu etti. Ağzınızın tadı ile güle güle oturun” şeklinde konuştu.

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Yeni Kültür Merkezi Müjdesi 

Yeni bir kültür merkezi müjdesi de veren Başkan Şimşek sözlerini şu şekilde tamamladı: “Mahallerimizin imar sorunları göreve geldiğimizde üzerinde durduğumuz en önemli gündem maddelerimizden biriydi” açıklamasında bulunan Başkan Ramazan Şimşek sözlerine şunları ekledi: “Göreve gelir gelmez bu sorunu ortadan kaldırmak için büyük bir çaba sarf ettik ve imar planları kesinleşti. İmar planların kesinleşmesiyle birlikte vatandaşlarımızın yaşadığı müllkiyet sorunu da ortadan kalktı ve bugün tapu teslimlerini yapıyoruz. En kısa zamanda da Boyalık mahallesine Kültür Merkezi yapacağız.”

Ankara Polatlı ve Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!


Geri Dön