28 / 03 / 2024

Ankara Regnum Sky Tower'da şirketler kademe atlayacak!

Ankara Regnum Sky Tower'da şirketler kademe atlayacak!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin ilk örneği olan Regnum Sky Tower, başkentin hızlı büyüyen şirketlerini ofis kulesine taşıyor. Şirketler bu projeyle kademe atlayacak.



Google'un California'daki yerleşkesinden esinlenerek hayata geçirilen Regnum Sky Tower, alışılagelmiş çalışma anlayışını geride bırakacak. Proje ortaklarından Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, "Ankara'nın hızla büyüyen şirketleri ofis kulesine taşınarak prestij ve işlerini bir sonraki seviyeye taşıma fırsatı bulacak" dedi. ABD ve Avrupa'nın önemli şehirlerinde son yıllarda birbiri ardına yükselmeye başlayan "mutlu ofis" konseptinin başkent Ankara'daki ilk örneği Regnum Sky Tovver'ın şirketlere kademe atlatacağını söyleyen Özcan, "Ankara'da apartman dairelerinde ofisi olan 15 bin şirket var. Biz Regnum Sky Tower'la prestijli bir ofis kulesine geçme vakti gelen bu 15 bin firmayı harekete geçirmeyi hedefliyoruz" dedi. 




ULAŞILABİLİR FİYAT İMKÂNLARI 

Regnum Sky Tower'ın havuzdan şehir manzaralı gezi terasına, restorandan spor merkezine, sinemadan 2 bin 500 metre karelik anti stres bahçesine kadar çeşitlenen sosyal donatıları bulunduğuna vurgu yapan Özcan şunları söyledi: "Gaziosmanpaşa, Tunalı gibi semtlerde 120 metrekareofisi olan firmalara, Regnum Sky Tower'da çok yakın fiyatlara 80 metrelik ofislerde 2 bin metrekarelik imkanlar sağlamayı teklif ediyoruz. Ofis kulelerine taşınmak hayal değil. Eskiden ofis kuleleri metrekarelerin büyük ve fiyatların yüksek olması sebebiyle sadece piramidin tepesine hitap ediyordu. Regnum Sky Tovver bu anlayışı yıkıyor. Medeni toplumlar seviyesindeki ofislere ulaşılabilir fiyatlarla sahip olunabileceğini savunuyoruz." 




Sabah Ankara


Geri Dön