20 / 04 / 2024

Ankara Sierra Yaşamkent'te teslimler Nisan 2017'de başlıyor!

Ankara Sierra Yaşamkent'te teslimler Nisan 2017'de başlıyor!

Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde Kargın İnşaat tarafından inşa edilen Sierra Yaşamkent projesinde daire teslim işlemlerinin Nisan 2017'de başlaması öngörülüyor.



Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde Kargın İnşaat tarafından inşa edilen Sierra Yaşamkent projesinde daire teslim işlemlerinin Nisan 2017'de başlaması öngörülüyor. 5 blokta 281 daireden meydana gelen projesinde büyüklükleri 50 ile 200 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipi seçenekleri bulunuyor. Kargın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kargın Sierra Yaşamkent'in lansmanında satmayı planladığımız rakamın çok üstüne çıktık. Bu satış grafiğinin yeni yılda da aynı şekilde olmasını bekliyoruz" dedi. 


www.sierrayasamkent.com




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde Kargın İnşaat tarafından inşa edilen Sierra Yaşamkent projesinde daire teslimlerinin Nisan 2017'de başlaması öngörülüyor. 5 blokta 281 daireden meydana gelen projede büyüklükleri 50 ile 200 metrekare arasında değişen 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1 ve 4+1 konut tipi seçenekleri bulunuyor. Yapılan altyapı çalışmaları, teknokent ve sağlık yatırımları gibi projelerin bölgeye değer kattığını söyleyen Kargın înşaat Yönetim Kurulu üyesi Burak Kargın "Dövizde hareketliliğin yatırımcıyı tedirgin ettiği ortamda Sierra Yaşamkent'in lansman satışında planladığımız rakamın üstüne çıktık" dedi. 



Habertürk


Geri Dön